USB HUB önerisi

Makaleler
1
Daha fazla  
Çok bir bütçe ayirmadim, veri aktarımı için kullanmayacağım sadece klavye kulaklık gibi ekipman bağlayacağım.
Bu ikisinin farkı nedir acaba? İkisi de aynı şekilde işimi gorucekse fazladan para vermek istemiyorum, bütçem o civarlarda farklı model varsa öneriye açığım. J

işlevler aynı tp link daha fonksiyonel duruyor ama fiyat farkına değmez hkvision alınır.

Bana da lazım. Bu Hkvision alsam, usb3.0 olduğundan dolayı gecikme yaşamam heralde değil mi mikrofonu kulaklığı falan ona taksam?

Hocam internette biraz araştırdım bunlar gecikme yaratmaz lakin prize bağlı olan hublar varmış.
Bu ürün gibi. Bunlar gecikme yaratmıyormuş.
Gücü bilgisayardan çekenler yetersiz beslemeye maruz kalıp gücü verimli dağıtamayabiliyormuş portlara.

@Edmond_Dantes satın aldım bakalım yarın gelicek gibi ilk izlenim paylaşırım.
Harika olur

@Edmond_Dantes yani veri aktarimi konusunda yetersiz olabilir belki ama dediğim gibi tercih meselesi, kulaklık bağlayacağım sonuçta çok pahalı bir şey aramiyordum. Tek istediğim bir iki tane fazladan USB portu yani çok beklentim yok.

@Edmond_Dantes kullandım az önce ve ihtiyacımı karsiliyor, çok bilgili olmadığım için tatmin etti acikcasi, fareyi de bağladım kulaklığı da ikisi de iyi bir şekilde çalışıyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…