Burak Karabal
Megapat
Bence Type-C olanı almayın hocam. Zaten USB sayınız fazla olacak bu yüzden sıkıntı yaşamazsınız USB sayısı konusunda. Ama Type-C olanı alırsanız Type-C girişi lazım olduğunda kullanamayacağınız için eksi bir durum.
Alabiliyorsan Ugreen veya Baseus'un çoğaltıcılarını al.
Hocam dün bakamadım kusura bakmayın. Type-C olandan denemek için aldım. Eğer bir sıkıntı çıkarsa USB olanından alacağım tekrardan. Zaten bir ücret ödemedim. Sizce Type-C çıkışı ne için lazım olabilir? Hiç bu zamana kadar yokluğunu çekmedim.
Bunlar işini görmez mi sizce herhangi bir ücret ödemem gerekmiyor.
Bilmem hocam bana da hiç lazım olmadı. İllaki vardır mantıklı güzel bir kullanım alanı. Boşta durması her zaman için daha iyi.
Hocam dün bakamadım kusura bakmayın. Type-C olandan denemek için aldım. Eğer bir sıkıntı çıkarsa USB olanından alacağım tekrardan. Zaten bir ücret ödemedim. Sizce Type-C çıkışı ne için lazım olabilir? Hiç bu zamana kadar yokluğunu çekmedim.
Bunlar işini görmez mi sizce herhangi bir ücret ödemem gerekmiyor.
İş görür hocam.Bakalım hocam yarın deneyeceğim. Duruma göre diğerinden alırım. Fırsat bulmuşken sorayım. Ufak bir araştırma yaptım ucuz bir laptop fanı yerine metal bir stant almak çok yakın görevler görüyormuş.
OBEV Taşınabilir Laptop Stant Bilgisayar Stant Notebook Stant Tüm Laptoplarla Uyumlu Bilgisayar Standı Taşınabilir Metal Kaymaz Stant Dizüstü Bilgisayar Stantları Stantı : Amazon.com.tr: Bilgisayar
OBEV Taşınabilir Laptop Stant Bilgisayar Stant Notebook Stant Tüm Laptoplarla Uyumlu Bilgisayar Standı Taşınabilir Metal Kaymaz Stant Dizüstü Bilgisayar Stantları Stantı : Amazon.com.tr: Bilgisayaramzn.eu
Bu yeterli olacak mıdır? Cihaz TV'nin bir videosunu örnek aldım claws tornado ile metal bir stant aynı değeri veriyordu.
Hocam Type-C'den cihazı şarj edebilirsiniz tek noktadan 100W çıkışlı bir şarj cihazı ile.
Çözüldü: HP Victus 16 Type-C'den şarj oluyor mu?
HP Victus 16'yı 67 wattlık bir adaptörle denedim şarja takmayı ama olmadı. HP sitesinde 100/120 watt arasında şarj olacağı yazıyor. Deneyen bilen var mı?www.technopat.net