USB hub önerisi

HP Victus FB2009NT laptop için USB hub alacağım. Tanıdık olduğu için direkt kendisi bana verecek ancak hangi tip almalıyım?

Ürünler bunlardı sanırım. Laptopta sadece 2 tane USB çıkışı olduğu için Type-C olanı almayı düşünüyorum sizce sorun olur mu?

Hocam dün bakamadım kusura bakmayın. Type-C olandan denemek için aldım. Eğer bir sıkıntı çıkarsa USB olanından alacağım tekrardan. Zaten bir ücret ödemedim. Sizce Type-C çıkışı ne için lazım olabilir? Hiç bu zamana kadar yokluğunu çekmedim.

Alabiliyorsan Ugreen veya Baseus'un çoğaltıcılarını al.

Bunlar işini görmez mi sizce herhangi bir ücret ödemem gerekmiyor.

Bilmem hocam bana da hiç lazım olmadı. İllaki vardır mantıklı güzel bir kullanım alanı. Boşta durması her zaman için daha iyi.

Bilmem hocam bana da hiç lazım olmadı. İllaki vardır mantıklı güzel bir kullanım alanı. Boşta durması her zaman için daha iyi.

Bakalım hocam yarın deneyeceğim. Duruma göre diğerinden alırım. Fırsat bulmuşken sorayım. Ufak bir araştırma yaptım ucuz bir laptop fanı yerine metal bir stant almak çok yakın görevler görüyormuş.

Bu yeterli olacak mıdır? Cihaz TV'nin bir videosunu örnek aldım claws tornado ile metal bir stant aynı değeri veriyordu.

Hocam Type-C'den cihazı şarj edebilirsiniz tek noktadan 100W çıkışlı bir şarj cihazı ile.

İş görür hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…