USB hub önerisi

• Konuyu başlatan sfeyn
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 95

sfeyn

Centipat
Daha fazla  
Kablosuz kulaklık, bazen flash takmak için USB çoklayıcı arıyorum. 3.0 ne önerirsiniz? Yurt içi olsun.

Eğer benim gibi ses konusunda gecikmelere kesinlikle yer vermeyen ve müzikle uğraşan biriyseniz kaliteli bir şey almanızı öneririm bunun için Trendyol gibi yerlerden değil de markaların orijinal sitelerinden bakmanızı öneririm ama bir ürün öneremeyeceğim şu anlık.

Eğer benim gibi ses konusunda gecikmelere kesinlikle yer vermeyen ve müzikle uğraşan biriyseniz kaliteli bir şey almanızı öneririm bunun için Trendyol gibi yerlerden değil de markaların orijinal sitelerinden bakmanızı öneririm ama bir ürün öneremeyeceğim şu anlık.

Müzikle uğraşmıyorum hocam arada müzik dinlerim ama sadece oyunda falan gecikme yaşatmasın yeter kablosuz kulaklık bağlayabilirim.

Bana da öyle bir alet lazım 3 tane aldım 3 de temassızlık yapmaya başladı.

Hocam bunda galiba bir tane 3.0 girişi var bir de 2.0 sıkıntı çıkartmaz mı artık.

Hocam markası bilinmeyen ürünlerin USB 3.0'ı pek gerçek olmuyor. Biraz daha bakayım bilindik markaların ürünlerine ama bu fiyatlarda hepsi 3.0 olanlar ya sadece yazıdan ibaret oluyor yada çok verimsiz oluyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı