USB hub sorunu

aliihsanasl

Megapat
Daha fazla  
3 farklı USB hub'ım var biri 3'lü diğeri 4'lü diğeri de 6'lı direk bilgisayar bağladığımda sıkıntısız çalışan harici diskleri bu usb hublar aracılığıyla bilgisayara bağlamaya kalktığımda bilgisayar diskleri görmüyor.

USB hubların elektrik beslemeleri mevcut, ayrıca bağladığım diğer aygıtlar örneğin bir vantilatör veya hoparlör çalışıyor.

Adres çakışması gibi bir sorun mu mevcut acaba ?

Düzenle: Ben de durdum durdum dünya kupası final maçı sırasında soru sordum :/ Ne zevk alıyorsunuz anlamıyorum daha bir maç izlemedim :p

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar güncelleme işe yaramadı var mı önerisi olan ? USB çoğaltıcıya taktığım cihazlara elektrik gibiyor ama pc'de görümüyorlar ?

Birkaç port daha arttırayım derken olandan da oldum, 4 porttan kaldı geriye 2 port, 2'sini yaktım :[

Tavsiyem kimse bu işlere girmesin zaten ultrabooklar 1 usb yeni dizüstülerin çoğu 3 veya 2 port geliyor gereksiz doyumsuzluklar. 2 USB porttan çok yanan gampad'e acıdım.

Yalnız sormak istediğim bir şey var neden eski dizüstülerde bağlantı seçenekleri çok daha çeşitli de yenilerde olandan da kırpılmış ? Yıllar önce aldığım Acer'da da Casper'da da 4 USB var ekstra PCMCIA var ki ona da USB port takılıp sayı 8'e dahi çıkarılabiliyor, gerçi anakart kaldırır mı muamma ama yine de mümkün.

Vatan, Elektroworld gibi dükkanlarda sordum USB'den artık kurtulmak istiyorlar dedi. Bu kadar yaygın bir bağlantıdan nasıl kurtulunur alternatifi nedir ?

Bir de USB 2.0 portları olan bir dizüstüne 3.0 portlu bir PCMCIA alırsam 3.0'ı destekleyeceği söylendi ama benim pek aklıma yatmadı, bu mümkün mü ?

Ne konu ama kendim sorup kendim cevaplıyorum. Bugün gittim bir express card aldım 4 tane USB portum daha oldu. 2 tane neye yeter arkadaş yahu :D fiyat 40 tl usb 2.0

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı