USB içerisindeki hazır Windows XP kurulabilir mi?

ilqarov

Centipat
Daha fazla  
RAM
2
Selam. Windows XP kurmak istiyorum sistemim XP'lik bir sistem ve ben XP kurmaya çalışırken USB'den kuruyorum 10dakika kala bileşenler kaydediliyor yazısı yarıya kadar biraz geliyor sonra direkt fare falan sistem donuyor ne kadar beklesemde böyle ISO değiştirdim pek çok ama yine aynı.

Bende sıkıntılardan dolayı direk kurulumsuz yani multiboot sistemi kullanarak XP'yi USB içerisine kurdum ve denediğimde USB'den açabildim sistemi ancak bu USB içerisindeki hazır sistemi ben kendi PC'me kurabilir miyim?

Güncel donanımlar (eskiye dönük donanımlar bile) artık Windows XP'i geçin, Windows 7'i desteklememekte.
windows xp kullanırdım eskiden format atıp içerisindeki os kaldırıp rafa kaldırmıştım şimdi tekrardan xp kurmaya çalıştığımda ise hata alıyorum. Diğer söylediğim olayı bilen yokmu veya öyle birşey mümkünmü yani usbide hazır kurulu olan sistemi kendi sistemim nasıl yapabilirim?

Sisteminiz güncel donanımlar içeriyorsa çalışmaması normal, artık desteklemiyor çoğu yeni sistem parçaları eski işletim sistemlerini.
Denemek için kuracaksanız Windows kullanacağınızı varsayarak Windows 10/11 istediğinizi kurun ve sanal makine üzerinden kurulum gerçekleştirip deneyebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı