Emin Rahimoğlu Hectopat Katılım 23 Ocak 2017 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2017 #1 Benim içinde Windows bulunan bir USB var, kurulum için PC'yi ilk topladığım zamanda yüklemiştim. Sonra kurunca içindeki Windows'u sildim şimdi bir daha yükledim. Formatı direk BIOS'a girip UEFI kurulum başlatarak yapabilir miyim? Şimdiden sağ olun. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Eylül 2017
Benim içinde Windows bulunan bir USB var, kurulum için PC'yi ilk topladığım zamanda yüklemiştim. Sonra kurunca içindeki Windows'u sildim şimdi bir daha yükledim. Formatı direk BIOS'a girip UEFI kurulum başlatarak yapabilir miyim? Şimdiden sağ olun.
105993 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2016 Mesajlar 6.913 Makaleler 3 Çözümler 43 6 Eylül 2017 #2 Boot menüsünden USB'yi seçip formtat atabilirsin.
D drogba66 Hectopat Katılım 31 Temmuz 2017 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2017 #3 105993 dedi: Boot menüsünden USB'yi seçip formtat atabilirsin. Genişletmek için tıkla... Aynen Boot menüsüne girdikten sonra Başında uefi olan usb yi seçip kurabilirsin.
105993 dedi: Boot menüsünden USB'yi seçip formtat atabilirsin. Genişletmek için tıkla... Aynen Boot menüsüne girdikten sonra Başında uefi olan usb yi seçip kurabilirsin.