USB ile boot menüsünden format atılmıyor

McPlayerj

Centipat
Daha fazla  
Intel H55 anakart i5 650 işlemci R5 200 ekran kartlı bir PC var elimde. USB ile format atmak istiyorum. Bazı videolar izledim ve yönergelere göre USB'ye ISO yazdırdım. Videolara göre boot ekranına geldiğimde ya USB gözükmüyor ya da gözüküyor. USB: General udisk olarak USB general disk ile enterladığımda Windows kurma ekranı gelmiyor. Sistem yeniden başlatılıyor.

Intel H55 anakart i5 650 işlemci R5 200 ekran kartlı bir PC var elimde. USB ile format atmak istiyorum. Bazı videolar izledim ve yönergelere göre USB'ye ISO yazdırdım. Videolara göre boot ekranına geldiğimde ya USB gözükmüyor ya da gözüküyor. USB: General udisk olarak USB general disk ile enterladığımda Windows kurma ekranı gelmiyor. Sistem yeniden başlatılıyor.

Flash belleği hangi program ile hazırladınız?

USB belleğe Rufus programı üzerinden UEFI ise GPT, legacy ise MBR seçerek ISO dosyasını yazın. Eğer bunu yaptıysanız ve sorun devam ediyorsa farklı USB portlarını deneyin, o da olmazsa farklı bir USB ile deneyin.

Şu an PC de yüklü olan sistem MBR ile kurulmuş bende MBR ile yazdırdım Rufus'tan bir de UEFI destekleyip desteklemediğini nereden anlayabiliriz?

BIOS'tan boot kısmını yolla bakalım.

BIOS'tan boot kısmını yolla bakalım.
Screenshot_20250323_195611_Gallery.jpg

Technopat Haberler

Geri
Yukarı