M MC@HACKER Kilopat Katılım 7 Mayıs 2013 Mesajlar 544 Makaleler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2013 #1 Arkadaşlar bana bilgisayarı flash bellekteki işletim sistemi ile açmam için bir program vs. gerekli yardımlarınızı bekliyorum.
Arkadaşlar bana bilgisayarı flash bellekteki işletim sistemi ile açmam için bir program vs. gerekli yardımlarınızı bekliyorum.
B Berkant Ayhan Karabudak Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Nisan 2013 Mesajlar 3.556 Makaleler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2013 #2 Elinde Windows 8-7 İSO'su varsa buraya bakabilirsin. Ben buradaki yöntemle yapmıştım.
M MC@HACKER Kilopat Katılım 7 Mayıs 2013 Mesajlar 544 Makaleler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2013 #3 Berkant Ayhan Karabudak dedi: Elinde Windows 8-7 İSO'su varsa buraya bakabilirsin. Ben buradaki yöntemle yapmıştım. Genişletmek için tıkla... Elimde 4 GB USB bellek var ve belleği boottable hale getirip içine linux ya da XP kuracağım. Biliyorum xp bitti ama ancak o sığar.
Berkant Ayhan Karabudak dedi: Elinde Windows 8-7 İSO'su varsa buraya bakabilirsin. Ben buradaki yöntemle yapmıştım. Genişletmek için tıkla... Elimde 4 GB USB bellek var ve belleği boottable hale getirip içine linux ya da XP kuracağım. Biliyorum xp bitti ama ancak o sığar.
B Berkant Ayhan Karabudak Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Nisan 2013 Mesajlar 3.556 Makaleler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2013 #4 The Pc King dedi: Elimde 4 GB USB bellek var ve belleği boottable hale getirip içine linux ya da XP kuracağım. Biliyorum xp bitti ama ancak o sığar. Genişletmek için tıkla... Eğer USB'ye 2 işletim sistemi istiyorsan buraya bakabilirsin. Zaten Linux Live olarak çalışıyordu. XP'ninde İnternette Live sürümleri var.
The Pc King dedi: Elimde 4 GB USB bellek var ve belleği boottable hale getirip içine linux ya da XP kuracağım. Biliyorum xp bitti ama ancak o sığar. Genişletmek için tıkla... Eğer USB'ye 2 işletim sistemi istiyorsan buraya bakabilirsin. Zaten Linux Live olarak çalışıyordu. XP'ninde İnternette Live sürümleri var.
M MC@HACKER Kilopat Katılım 7 Mayıs 2013 Mesajlar 544 Makaleler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2013 #5 Berkant Ayhan Karabudak dedi: Eğer USB'ye 2 işletim sistemi istiyorsan buraya bakabilirsin. Zaten Linux Live olarak çalışıyordu. XP'ninde İnternette Live sürümleri var. Genişletmek için tıkla... Live olanlar güvenilir değil ve ufak kodlar ile xp full olarak belleğe kurulabiliyor.
Berkant Ayhan Karabudak dedi: Eğer USB'ye 2 işletim sistemi istiyorsan buraya bakabilirsin. Zaten Linux Live olarak çalışıyordu. XP'ninde İnternette Live sürümleri var. Genişletmek için tıkla... Live olanlar güvenilir değil ve ufak kodlar ile xp full olarak belleğe kurulabiliyor.
genova88 Hectopat Katılım 16 Mayıs 2013 Mesajlar 305 Makaleler 1 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Ağustos 2013 #6 Gparted live cd yazdırabilirsin güzel bir Linux dağıtımıdır, hızlıdır.
M MC@HACKER Kilopat Katılım 7 Mayıs 2013 Mesajlar 544 Makaleler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2013 #7 genova88 dedi: Gparted live cd yazdırabilirsin güzel bir Linux dağıtımıdır, hızlıdır. Genişletmek için tıkla... 1 gb belleğe slax 7 kurdum. Ayrıca xp işini düşündüm ama flash bellek ısınıp yanabiliyormuş ve bunun için bir çözüm bulmaya çalışacağım ve xp bu arada live değil full işletim sistemidir.
genova88 dedi: Gparted live cd yazdırabilirsin güzel bir Linux dağıtımıdır, hızlıdır. Genişletmek için tıkla... 1 gb belleğe slax 7 kurdum. Ayrıca xp işini düşündüm ama flash bellek ısınıp yanabiliyormuş ve bunun için bir çözüm bulmaya çalışacağım ve xp bu arada live değil full işletim sistemidir.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 12 Ağustos 2013 #8 Her bilgisayarda çalışmayacağını biliyorsundur umarım.
M MC@HACKER Kilopat Katılım 7 Mayıs 2013 Mesajlar 544 Makaleler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2013 #9 Recep Baltaş dedi: Her bilgisayarda çalışmayacağını biliyorsundur umarım. Genişletmek için tıkla... XP bu PC'de çıldırır. Ayrıca contaları yakar sonra mavi ekran...
Recep Baltaş dedi: Her bilgisayarda çalışmayacağını biliyorsundur umarım. Genişletmek için tıkla... XP bu PC'de çıldırır. Ayrıca contaları yakar sonra mavi ekran...