USB ile ekran kartı bağlamak mümkün mü?

DerelictAccount

Centipat
Merhaba, bir yerde USB ile ekran kartı bağladıklarını gördüydüm. Böyle bir şey mümkün mü ekran kartını USB ile bağlayıp oyun oynamak?

Mümkün ancak hızlı bir deneyim olmayacaktır.

Merhaba, bir yerde USB ile ekran kartı bağladıklarını gördüydüm. Böyle bir şey mümkün mü ekran kartını USB ile bağlayıp oyun oynamak?

USB ile mümkün ancak performans alamazsınız. ASUS'un geliştirdiği özel bir giriş var bunlar için.

EGPU olarak geçiyordu önceden. Uzun zaman önce çıkmıştı fakat hatırladığım kadarıyla o zamanlar performansı çok kötüydü şuan ne durumda bilmiyorum ama yine de ekran kartından tam verim alınmadığını düşünüyorum. Yani ekran kartı alacaksınız üstüne o gerekli parça derken çok para gidecek ama performans olarak hiç tatmin etmeyecek belki de sizi. Vereceğiniz paraya yazık olur onun yerine elinizdeki laptop neyse satın üstüne o vereceğiniz para ile daha düzgün laptop alın. ( Tabi laptop hakkında konuşuyorsak )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…