anılxoxox Decapat Katılım 18 Aralık 2022 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2023 #1 USB ile format atarken "no bootable" hatası alıyorum.
Burakydn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Şubat 2019 Mesajlar 1.436 Makaleler 1 Çözümler 22 25 Eylül 2023 #2 Doğru USB'yi seçtiğinden emin misin? BOOT ekranındaki aynı USB'nin farklı bölümlerinden bahsediyorum. (Bazılarının başında UEFI yazar.) Ekranı çekip atabilir misin?
Doğru USB'yi seçtiğinden emin misin? BOOT ekranındaki aynı USB'nin farklı bölümlerinden bahsediyorum. (Bazılarının başında UEFI yazar.) Ekranı çekip atabilir misin?
E ErenAydn Femtopat Katılım 22 Temmuz 2023 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2023 #3 anılxoxox dedi: USB ile format atarken "no bootable" hatası alıyorum. Genişletmek için tıkla... bilgisayarın markası acer mi acaba? veya markası nedir
anılxoxox dedi: USB ile format atarken "no bootable" hatası alıyorum. Genişletmek için tıkla... bilgisayarın markası acer mi acaba? veya markası nedir
anılxoxox Decapat Katılım 18 Aralık 2022 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2023 #4 hocam düzeltme yapayım, no bootable device restart system yazıyor. sadece usb var, bahsettiğiniz gibi seçenekler yok, o da en başta. ErenAydn dedi: bilgisayarın markası acer mi acaba? veya markası nedir Genişletmek için tıkla... toshiba satalilite
hocam düzeltme yapayım, no bootable device restart system yazıyor. sadece usb var, bahsettiğiniz gibi seçenekler yok, o da en başta. ErenAydn dedi: bilgisayarın markası acer mi acaba? veya markası nedir Genişletmek için tıkla... toshiba satalilite
E ErenAydn Femtopat Katılım 22 Temmuz 2023 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2023 #5 anılxoxox dedi: Hocam düzeltme yapayım, no bootable device restart System yazıyor. Sadece USB var, bahsettiğiniz gibi seçenekler yok, o da en başta. Toshiba satalilite. Genişletmek için tıkla... Sadece küçük bir soru soracağım boot tuşuna bastığınızda mı bu hatayı alıyorsunuz.
anılxoxox dedi: Hocam düzeltme yapayım, no bootable device restart System yazıyor. Sadece USB var, bahsettiğiniz gibi seçenekler yok, o da en başta. Toshiba satalilite. Genişletmek için tıkla... Sadece küçük bir soru soracağım boot tuşuna bastığınızda mı bu hatayı alıyorsunuz.
anılxoxox Decapat Katılım 18 Aralık 2022 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2023 #6 hayır, usb ile pcyi açınca format menüsü gelmiyor, o zaman alıyorum hatayı. hddyi yeni aldım, yeni hddnin üzerine kurmaya çalışıyorum.
hayır, usb ile pcyi açınca format menüsü gelmiyor, o zaman alıyorum hatayı. hddyi yeni aldım, yeni hddnin üzerine kurmaya çalışıyorum.
E ErenAydn Femtopat Katılım 22 Temmuz 2023 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2023 #7 anılxoxox dedi: hocam düzeltme yapayım, no bootable device restart system yazıyor. sadece usb var, bahsettiğiniz gibi seçenekler yok, o da en başta. toshiba satalilite Genişletmek için tıkla... anılxoxox dedi: hayır, usb ile pcyi açınca format menüsü gelmiyor, o zaman alıyorum hatayı. hddyi yeni aldım, yeni hddnin üzerine kurmaya çalışıyorum. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu linkteki işlemleri dener misiniz ?
anılxoxox dedi: hocam düzeltme yapayım, no bootable device restart system yazıyor. sadece usb var, bahsettiğiniz gibi seçenekler yok, o da en başta. toshiba satalilite Genişletmek için tıkla... anılxoxox dedi: hayır, usb ile pcyi açınca format menüsü gelmiyor, o zaman alıyorum hatayı. hddyi yeni aldım, yeni hddnin üzerine kurmaya çalışıyorum. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu linkteki işlemleri dener misiniz ?
anılxoxox Decapat Katılım 18 Aralık 2022 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2023 #8 hocam biosu bu şekilde değil. biosu toshiba setup utility. arkadaşlar uefiyi crom yaptım çözüldü. sağolun yine de Son düzenleme: 25 Eylül 2023
hocam biosu bu şekilde değil. biosu toshiba setup utility. arkadaşlar uefiyi crom yaptım çözüldü. sağolun yine de