USB ile format atarken "Windows installation encountered an unexpected error" hatası

BlackeagLee

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar Kingston 32 GB yeni USB aldim Ghost Spectre W11 wpe bootable ISO dosyasini indirip Rufus ile yazdirdim format atarken şöyle bir hata verdi. Daha önce de yasamistim bu sorunu sizce nedeni ne?

Dosya Ekleri

• IMG_9681.jpeg
    197,3 KB · Görüntüleme: 187
ISO'yu doğru şekilde yazdırdığından emin misin?

Evet doğru şekilde yazdirdigima eminim. @JakerT4 bu sorunu daha önce de yasamistim hatirladin mi kanki.

Formata baslamadan once BIOS resetlemek gerekir mi?

Bir de USB 3.0 ama ben 2.0 portunda kullanıyorum ondan dolayı olabilir mi?

Sorunu kendimce şöyle çözdüm; ben 3.0 olan USB'mi 2.0'a takıyordum. Hem yazdırdıktan sonra Boot'ta görünmüyordu hem de sorun çıkarıyordu. USB'yi 3.0 yerine takınca bir problem olmadı Boot'ta göründü.

Son düzenleme:
Değişik bir hataymış, normalde çalışması gerekirdi 2.0 portunda.

Değişik bir hataymış, normalde çalışması gerekirdi 2.0 portunda.

2.0 portunda çalışıyor ama boot etmiyor hatta USB takılı boot tuşuna basıyorum tepki vermeden direk Windows açılıyor. Biliyorsun böyle hatalar hep benim başıma gelir

ISO dosyasını Rufus'dan yazdırıp yapıyorsan BIOS'tan hatan var ISO dosyasi ile değil başka bir şekilde yapmıştım başka bir format vardı @JakerT4

Arkadaşlar Kingston 32 GB yeni USB aldim Ghost Spectre W11 wpe bootable ISO dosyasini indirip Rufus ile yazdirdim format atarken şöyle bir hata verdi. Daha önce de yasamistim bu sorunu sizce nedeni ne?
Başka flashtada aynı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…