USB ile format atarken "Windows installation encountered an unexpected error" hatası

İlk açılış ekranında aşağıda "Setup" yazan Windows kurulumunu sağ tık ile yönetici olarak başlatırsan o zaman bu hata ile karşılamazsın

İlk açılış ekranında aşağıda "setup" yazan Windows kurulumunu sağ tık ile yönetici olarak başlatırsan o zaman bu hata ile karşılamazsın

Açılışta derken ben USB ile format atıyorum başkan. O ekrandada öyle yapılıyor mu?

İlk açılış ekranında aşağıda "Setup" yazan Windows kurulumunu sağ tık ile yönetici olarak başlatırsan o zaman bu hata ile karşılamazsın
Yine aynı hatayı aldım dediğini yaptigim halde

İlk açılış ekranında aşağıda "setup" yazan Windows kurulumunu sağ tık ile yönetici olarak başlatırsan o zaman bu hata ile karşılamazsın

El cevap?

Dosya Ekleri

• IMG_1581.jpeg
    129 KB · Görüntüleme: 35
Son düzenleme:
Sana yardım etmeye çalışan bir insana böyle maymun gibi gülücük falan atarsan olmaz ama önce terbiye ve edep öğren sonra yardım istemek için konu aç olur mu güzel kardeşim hadi bakayım.

Sana yardım etmeye çalışan bir insana böyle maymun gibi gülücük falan atarsan olmaz ama önce terbiye ve edep öğren sonra yardım istemek için konu aç olur mu güzel kardeşim hadi bakayım.

Kardeşim dalga falan geçtiğim yok ne haddime. Cevap vermedin diye öyle gönderdim dalga geçmeyle ne gibi bir ilgisi var?

Aynen oradan yapsınlar.

Ventoy kullansınlar. USB bellegimde 5 tane ISO var her an bir şey olduğunda tekrar yazdirmiyorum. Ayrıca Ventoy'a tema kurarak havalı yapabilirsiniz ve normal USB olarak da kullanılabiliyor. Rufus gibi değil.

Kardeşim dalga falan geçtiğim yok ne haddime. Cevap vermedin diye öyle gönderdim dalga geçmeyle ne gibi bir ilgisi var?

sorunun kaynağı: USB bellek.

çözüm: chkdsk komutu ile USB belleği onarmayı veya farklı bir USB bellek kullanmayı deneyebilirsiniz.

Dostum cevap için teşekkür ederim Ventoy kullanıyorum zaten en güncel sürümünü. Ayrıca USB flash belleğim yeni test ettim hiçbir sıkıntı bad sector vs yoktur. Kesinlikle USB'de sorun yok. Ayda 1 format atan birisiyim değişik ISO'lar deniyorum Ghost Spectre, tiny vs gibi sourunun kaynağı kesinlikle USB değil başka bir şey var.

BIOS ayarlarını varsayilan yapmayı dener misin? ISO dosyası doğru mu emin misin?

BIOS ayarlarını varsayilan yapmayı dener misin? ISO dosyası doğru mu emin misin?

Bende BIOS ayarlarından şüpheleniyorum. Şu an format atmıyorum geçen denediğimde 2 defa aynı hatayı aldım 3.'de almadım. Bir dahaki sefer format atmadan önce BIOS default yapıp denerim. Sence emin olmaz mıyım? ventoy kullanıyorum

Peki hocam, BIOS ayarları varsayilan haldeyken sorun çıkartırsa, ya diskinizde ya da USB'de sorun var anlamına geliyor.

Peki hocam, BIOS ayarları varsayilan haldeyken sorun çıkartırsa, ya diskinizde ya da USB Niğde sorun var anlamına geliyor.

Hocam kesinlikle USB'de sorun yok bu 2. usbm bundan önce Kingston USB vardı aynısı geri gönderdim USB'yi kitlemiştim eski konularımda görebilirsin iade ettim yeniden aldım bunda da aynı. Değişik bir sorun ve kimse net olarak bilmiyor çözümü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…