jestor Hectopat Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 271 Yer İzmir / Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2020 #1 Elimde tek bir flash bellek var, bunun içine format için gerekli şeyleri ve yedeklemek istediğim şeyleri atacağım. Yedeklediğim şeyler gider mi?
Elimde tek bir flash bellek var, bunun içine format için gerekli şeyleri ve yedeklemek istediğim şeyleri atacağım. Yedeklediğim şeyler gider mi?
KuoNN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ekim 2018 Mesajlar 6.328 Makaleler 3 Çözümler 68 8 Ağustos 2020 #2 Evet, herşey silinir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Evet, herşey silinir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
S srcn90 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Nisan 2019 Mesajlar 3.829 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gümrük Muhafaza Memuru 8 Ağustos 2020 #3 Format atmak için Flash'ı biçimlendirip Windows'u içeren dosyaları özel yollarla atman gerektiği için her şey silinir.
Format atmak için Flash'ı biçimlendirip Windows'u içeren dosyaları özel yollarla atman gerektiği için her şey silinir.
iksbaks Hectopat Katılım 21 Ocak 2018 Mesajlar 622 Makaleler 3 Çözümler 3 8 Ağustos 2020 #4 jestor dedi: Elimde tek bir flash bellek var, bunun içine format için gerekli şeyleri ve yedeklemek istediğim şeyleri atacağım. Yedeklediğim şeyler gider mi? Genişletmek için tıkla... İSO dosyasını yazdıracağınız için içindeki her şey silinir. İSO dosyasını yazdırdıktan sonra dosyalarınızı atarsanız sorun olmaz.
jestor dedi: Elimde tek bir flash bellek var, bunun içine format için gerekli şeyleri ve yedeklemek istediğim şeyleri atacağım. Yedeklediğim şeyler gider mi? Genişletmek için tıkla... İSO dosyasını yazdıracağınız için içindeki her şey silinir. İSO dosyasını yazdırdıktan sonra dosyalarınızı atarsanız sorun olmaz.
jestor Hectopat Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 271 Yer İzmir / Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2020 #5 srcn90 dedi: Format atmak için Flash'ı biçimlendirip Windows'u içeren dosyaları özel yollarla atman gerektiği için her şey silinir. Genişletmek için tıkla... KuoNN dedi: Evet, her şey silinir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Tamam, teşekkürler gidip A101'den yeni flash bellek alayım bari.
srcn90 dedi: Format atmak için Flash'ı biçimlendirip Windows'u içeren dosyaları özel yollarla atman gerektiği için her şey silinir. Genişletmek için tıkla... KuoNN dedi: Evet, her şey silinir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Tamam, teşekkürler gidip A101'den yeni flash bellek alayım bari.
24Yasindayim Kilopat Katılım 24 Nisan 2016 Mesajlar 422 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2020 #6 Bilgisayarda ek bir disk bölümü oluşturup yedeklemek istediğin şeyleri oraya yedekle. Ardından format atarken oraya dokunma.
Bilgisayarda ek bir disk bölümü oluşturup yedeklemek istediğin şeyleri oraya yedekle. Ardından format atarken oraya dokunma.
egemennulldreinull Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Nisan 2017 Mesajlar 1.168 Makaleler 6 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2020 #7 Silinir.
S srcn90 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Nisan 2019 Mesajlar 3.829 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gümrük Muhafaza Memuru 8 Ağustos 2020 #8 24Yasindayim dedi: Bilgisayarda ek bir disk bölümü oluşturup yedeklemek istediğin şeyleri oraya yedekle. Ardından format atarken oraya dokunma. Genişletmek için tıkla... Bu aklıma gelmemişti bak, en iyi cevap seçilebilir bence.
24Yasindayim dedi: Bilgisayarda ek bir disk bölümü oluşturup yedeklemek istediğin şeyleri oraya yedekle. Ardından format atarken oraya dokunma. Genişletmek için tıkla... Bu aklıma gelmemişti bak, en iyi cevap seçilebilir bence.
jestor Hectopat Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 271 Yer İzmir / Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2020 #9 24Yasindayim dedi: Bilgisayarda ek bir disk bölümü oluşturup yedeklemek istediğin şeyleri oraya yedekle. Ardından format atarken oraya dokunma. Genişletmek için tıkla... Doğru, 50GB yeni disk oluşturdum oraya atıyorum şimdi.
24Yasindayim dedi: Bilgisayarda ek bir disk bölümü oluşturup yedeklemek istediğin şeyleri oraya yedekle. Ardından format atarken oraya dokunma. Genişletmek için tıkla... Doğru, 50GB yeni disk oluşturdum oraya atıyorum şimdi.
L LisanDev Centipat Katılım 17 Şubat 2024 Mesajlar 117 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcılık (Python) 27 Nisan 2024 #10 jestor dedi: Doğru, 50GB yeni disk oluşturdum oraya atıyorum şimdi. Genişletmek için tıkla... formattan sonra silindimi?
jestor dedi: Doğru, 50GB yeni disk oluşturdum oraya atıyorum şimdi. Genişletmek için tıkla... formattan sonra silindimi?