Muhammedu7 Picopat Katılım 11 Aralık 2024 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2025 #1 Merhaba, Format attığım laptopuma USB bellek ile işlem yapmama rağmen Windows.old klasörü oluşuyor. Disk biçimlendirme ekranında 465 GB'lık alanı silmeme rağmen bu klasörün çıkması normal mi? İki kere denememe rağmen aynı durumla karşılaşıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Nisan 2025
Merhaba, Format attığım laptopuma USB bellek ile işlem yapmama rağmen Windows.old klasörü oluşuyor. Disk biçimlendirme ekranında 465 GB'lık alanı silmeme rağmen bu klasörün çıkması normal mi? İki kere denememe rağmen aynı durumla karşılaşıyorum.
Zayron25 Hectopat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 379 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2025 #2 Muhammedu7 dedi: Merhaba, Format attığım laptopuma USB bellek ile işlem yapmama rağmen Windows.old klasörü oluşuyor. Disk biçimlendirme ekranında 465 GB'lık alanı silmeme rağmen bu klasörün çıkması normal mi? İki kere denememe rağmen aynı durumla karşılaşıyorum. Genişletmek için tıkla... Herkeste oluyor bu. Çözümü yok diye biliyorum. Windows yüklenince silin elinizle.
Muhammedu7 dedi: Merhaba, Format attığım laptopuma USB bellek ile işlem yapmama rağmen Windows.old klasörü oluşuyor. Disk biçimlendirme ekranında 465 GB'lık alanı silmeme rağmen bu klasörün çıkması normal mi? İki kere denememe rağmen aynı durumla karşılaşıyorum. Genişletmek için tıkla... Herkeste oluyor bu. Çözümü yok diye biliyorum. Windows yüklenince silin elinizle.
Muhammedu7 Picopat Katılım 11 Aralık 2024 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2025 #3 Zayron25 dedi: Herkeste oluyor bu. Çözümü yok diye biliyorum. Windows yüklenince silin elinizle. Genişletmek için tıkla... Format başarılı şekilde atılmıştır diyebilir miyiz peki? Normal bir şey yani. Değilmi.
Zayron25 dedi: Herkeste oluyor bu. Çözümü yok diye biliyorum. Windows yüklenince silin elinizle. Genişletmek için tıkla... Format başarılı şekilde atılmıştır diyebilir miyiz peki? Normal bir şey yani. Değilmi.
Zayron25 Hectopat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 379 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2025 #4 Muhammedu7 dedi: Format başarılı şekilde atılmıştır diyebilir miyiz peki? Normal bir şey yani. Değilmi. Genişletmek için tıkla... Evet.
Muhammedu7 dedi: Format başarılı şekilde atılmıştır diyebilir miyiz peki? Normal bir şey yani. Değilmi. Genişletmek için tıkla... Evet.