CaglarYolcu Hectopat Katılım 7 Şubat 2015 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2015 #1 Arkadaşlar windows 8 iso dosyasını usb yazdım pc yeniden başlatırken DEL tuşuna basıyorum casper yazısında kalıyor hiçbişey açılmıyor fakat usb çıkardıkdan sonra yeniden başlatıyorum pc açılıyor sorunu bilen varsa yorum atabilirmi -Teşekkürler
Arkadaşlar windows 8 iso dosyasını usb yazdım pc yeniden başlatırken DEL tuşuna basıyorum casper yazısında kalıyor hiçbişey açılmıyor fakat usb çıkardıkdan sonra yeniden başlatıyorum pc açılıyor sorunu bilen varsa yorum atabilirmi -Teşekkürler
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.190 Makaleler 60 Çözümler 806 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2015 #2 USB'yi hangi araç ile yazdırdınız ? Boot menüsüne girip kurulumu dener misin ?
CaglarYolcu Hectopat Katılım 7 Şubat 2015 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2015 #3 Usb ilk rufus denedm yine ayni oldu sonra windowsun onerdigi tools ile yazdm ayni hata aldm boot menusune gireblsem atacam girmiyor
Usb ilk rufus denedm yine ayni oldu sonra windowsun onerdigi tools ile yazdm ayni hata aldm boot menusune gireblsem atacam girmiyor
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.190 Makaleler 60 Çözümler 806 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2015 #4 Sanırım boot menüsü ESC yada f4 olabilir. Olmazsa BIOS'a girip boot sıralamasından USB'yi ilk sıraya alın kayıt edip çıkın. Sonra tekrar deneyin.
Sanırım boot menüsü ESC yada f4 olabilir. Olmazsa BIOS'a girip boot sıralamasından USB'yi ilk sıraya alın kayıt edip çıkın. Sonra tekrar deneyin.
CaglarYolcu Hectopat Katılım 7 Şubat 2015 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2015 #5 USB bellegi takinca sanki pc donuyormus gibi oluyor casper yazisinda kaliyor öyle