F Foxerth Centipat Katılım 20 Haziran 2024 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2025 #1 Anakart Gigabyte b450 m h Windows 10 ISO dosyasını flashıma kurdum ancak bilgisayarı nasıl sıfırlayacağım hakkında bilgim yok.
Çözüm DaisakuKuze 14 Şubat 2025 Kurulumu yaptıktan sonraki aşamadan mı bahsediyorsunuz? Öyle ise flash takılı BIOS'a girin oradan boot olarak USB'den başlatın.
Kurulumu yaptıktan sonraki aşamadan mı bahsediyorsunuz? Öyle ise flash takılı BIOS'a girin oradan boot olarak USB'den başlatın.
Silverhandim Picopat Katılım 11 Ocak 2025 Mesajlar 717 Çözümler 3 14 Şubat 2025 #2 Foxerth dedi: Windows 10 ISO dosyasını flashıma kurdum ancak bilgisayarı nasıl sıfırlayacağım hakkında bilgim yok. Genişletmek için tıkla... Yeniden başlat ve ordan F12 tuşu ile "Boot Menu" den flash belleği seç. formatlama başlayacaktır. Artı 0 Eksi
Foxerth dedi: Windows 10 ISO dosyasını flashıma kurdum ancak bilgisayarı nasıl sıfırlayacağım hakkında bilgim yok. Genişletmek için tıkla... Yeniden başlat ve ordan F12 tuşu ile "Boot Menu" den flash belleği seç. formatlama başlayacaktır.
DaisakuKuze Hectopat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 2.935 Çözümler 42 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri R5 4600G RX 580 Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2025 #3 Kurulumu yaptıktan sonraki aşamadan mı bahsediyorsunuz? Öyle ise flash takılı BIOS'a girin oradan boot olarak USB'den başlatın. Artı 0 Eksi Çözüm
Kurulumu yaptıktan sonraki aşamadan mı bahsediyorsunuz? Öyle ise flash takılı BIOS'a girin oradan boot olarak USB'den başlatın.
KafadanKontak Gigapat Ekipman Ustası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 14.796 Makaleler 1 Çözümler 177 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2025 #4 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 10 da benzer şekilde kuruluyor hocam. Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 10 da benzer şekilde kuruluyor hocam.
DaisakuKuze Hectopat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 2.935 Çözümler 42 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri R5 4600G RX 580 Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2025 #5 Bu kanalda 10 ile ilgili de video olması lazım. Artı 0 Eksi
He stole my money Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Kıdemli Üye Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 27 Nisan 2022 Mesajlar 12.217 Çözümler 132 Daha fazla Sistem Özellikleri Windows 11 Pro (24H2) | R5 5600 | EVGA 3060 Ti FTW3 ULTRA | MSI B550M-PRO-HDV | Goodram IRDM Pro 24GB | Exceria G2 512GB + Sandisk Plus 240GB + Toshiba 7200RPM 1TB | MSI A650BN 80+ Bronze | CORSAIR 500R Lenovo R24e - Asus VP228HE - Gigabyte Aorus M2 - Aula S99 Retro - Gamenote H2002D - Gamesir Nova Lite Honor 400 8/256GB Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2025 #6 DaisakuKuze dedi: Bu kanalda 10 ile ilgili de video olması lazım. Genişletmek için tıkla... İsmi dışında bi farkı yok hocam. Kurulumda zaten Microsoft'ta açıklama yapıyor. Bu devirde okuma yazma bilgisi yetiyor cidden. Artı 0 Eksi
DaisakuKuze dedi: Bu kanalda 10 ile ilgili de video olması lazım. Genişletmek için tıkla... İsmi dışında bi farkı yok hocam. Kurulumda zaten Microsoft'ta açıklama yapıyor. Bu devirde okuma yazma bilgisi yetiyor cidden.
erdemflx Decapat Katılım 27 Mart 2023 Mesajlar 292 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD RADEON GRAPHİCS AMD RYZEN 7 5700U 16GB RAM 512GB Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2025 #7 Foxerth dedi: Windows 10 ISO dosyasını flashıma kurdum ancak bilgisayarı nasıl sıfırlayacağım hakkında bilgim yok. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Foxerth dedi: Windows 10 ISO dosyasını flashıma kurdum ancak bilgisayarı nasıl sıfırlayacağım hakkında bilgim yok. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KafadanKontak Gigapat Ekipman Ustası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 14.796 Makaleler 1 Çözümler 177 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2025 #8 DaisakuKuze dedi: Bu kanalda 10 ile ilgili de video olması lazım. Genişletmek için tıkla... Var da 9 10 yıl öncesine ait. Artı 0 Eksi
DaisakuKuze dedi: Bu kanalda 10 ile ilgili de video olması lazım. Genişletmek için tıkla... Var da 9 10 yıl öncesine ait.
KS KS F Foxerth Centipat Katılım 20 Haziran 2024 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2025 #9 Hocam peki yaptım Windows kurulumuna geldim bilgisayarı açamadığım için bit locker devre dışı bırakamıyorum ve Windows'u indiremiyorum sürücüyü yani SSD'yi oradan silsem herhangi donanınmsal bir problem olur mu? Artı 0 Eksi
Hocam peki yaptım Windows kurulumuna geldim bilgisayarı açamadığım için bit locker devre dışı bırakamıyorum ve Windows'u indiremiyorum sürücüyü yani SSD'yi oradan silsem herhangi donanınmsal bir problem olur mu?