USB ile her PC'de çalışan Windows 10

efraim

Decapat
Daha fazla  
128 GB USB bellek var elimde. Ona her PC'de çalışabilecek Windows 10 veya Windows 7 kurabileceğim bir program var mı?
Ben wintousb kulandım ama olmadı yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Herhangi bir Windows ISO dosyasını Rufus ile yazdırarak kullanabilirsiniz;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Not: Windows 10 içindir. Windows 7 için farklı seçenekler işaretlenmeli.

Her bilgisayarda USB'den çalışan bir işletim sistemi için bence Ubuntu daha elverişli olacaktır. Yüksek disk hızları olmadan da her donanımda sorun ihtimali daha az bir şekilde kullanırsınız.

Hocam yanlış anladınız. Kendisi Windows 10'u USB Belleğinden çalıştırmak istiyor.

Her bilgisayarda USB'den çalışan bir işletim sistemi için bence Ubuntu daha elverişli olacaktır. Yüksek disk hızları olmadan da her donanımda sorun ihtimali daha az bir şekilde kullanırsınız.

Onun yerine sanal sistem var elimde ama ben tam olarak normal bir sistem kurmak istiyorum.

Onun yerine sanal sistem var elimde ama ben tam olarak normal bir sistem kurmak istiyorum.
USB'den Windows çalıştırabilirsiniz ama bunu alıp başka bir bilgisayara taktığınızda sürücü hataları sebebiyle mavi ekranla karşılaşmanız muhtemel.

Hatasız bir şekilde kullanmak için her bilgisayar değişiminde format atmak gerekir ya da deep freeze ile sürücüsüz bir Windows kurulumu olabilir. Bu da performans kaybına yol açabilir.

Teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…