FeelingEternal Megapat Katılım 15 Şubat 2016 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2016 #1 Evet yine ben yine bir soru. Bu sefer son. Sonunda sistemi sipariş verdim. Şimdi parçalar geldiğinde satın almadan nasıl işletim sistemi kuracağım ?
Evet yine ben yine bir soru. Bu sefer son. Sonunda sistemi sipariş verdim. Şimdi parçalar geldiğinde satın almadan nasıl işletim sistemi kuracağım ?
Alperen Cıngıl Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ocak 2016 Mesajlar 1.322 Makaleler 5 Yer Antakya, Hatay Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Hemşire 19 Şubat 2016 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Hayırlı olsun.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Hayırlı olsun.
Görkjem Hectopat Katılım 18 Ocak 2015 Mesajlar 215 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Şubat 2016 #3 FeelingEternal dedi: Evet yine ben yine bir soru. Bu sefer son. Sonunda sistemi sipariş verdim. Şimdi parçalar geldiğinde satın almadan nasıl işletim sistemi kuracağım ? Genişletmek için tıkla... Korsan kullanmanı tavsiye etmiyorum. Bu siteden Windows 10 Professional OEM Key | Buy on Kinguin satın alırsan satın alımda TEASY kodunu yazarsan yaklaşık 59-60 tl ye denk geliyor. Windows 10 PRO. Sitenin güvenirliği tartışmaya açık değildir bile.
FeelingEternal dedi: Evet yine ben yine bir soru. Bu sefer son. Sonunda sistemi sipariş verdim. Şimdi parçalar geldiğinde satın almadan nasıl işletim sistemi kuracağım ? Genişletmek için tıkla... Korsan kullanmanı tavsiye etmiyorum. Bu siteden Windows 10 Professional OEM Key | Buy on Kinguin satın alırsan satın alımda TEASY kodunu yazarsan yaklaşık 59-60 tl ye denk geliyor. Windows 10 PRO. Sitenin güvenirliği tartışmaya açık değildir bile.