BurakGunes123 Hectopat Katılım 20 Haziran 2014 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2014 #1 Başlıkta bahsettiğim gibi elimde 2 USB var birisi 4Gb diğeri ise 16Gb Laptopumun DVD RW'si bozuk ben nasıl kurabilirim boot vs...?
Başlıkta bahsettiğim gibi elimde 2 USB var birisi 4Gb diğeri ise 16Gb Laptopumun DVD RW'si bozuk ben nasıl kurabilirim boot vs...?
T TechBoy Hectopat Katılım 2 Şubat 2014 Mesajlar 282 27 Haziran 2014 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
BurakGunes123 Hectopat Katılım 20 Haziran 2014 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2014 #3 Bunda usb belleği windowsda nasıl boot edileceği yok. Benim bilgisayarımda virtualbox vs kullanılmıyor. Başka yardım edecek olan var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Haziran 2014
Bunda usb belleği windowsda nasıl boot edileceği yok. Benim bilgisayarımda virtualbox vs kullanılmıyor. Başka yardım edecek olan var mı?
anticor Megapat Katılım 31 Ağustos 2013 Mesajlar 393 Makaleler 3 Yer Hatay Daha fazla Meslek UI/UX Designer 27 Haziran 2014 #4 Mac OS X Mavericks 10.9 RAW İmajı | Technopat Sosyal yazıyor. .Raw dosyasını usb ye yazdırmak için suse image writer veya win32 writer. Windows bilgisayarlar için.
Mac OS X Mavericks 10.9 RAW İmajı | Technopat Sosyal yazıyor. .Raw dosyasını usb ye yazdırmak için suse image writer veya win32 writer. Windows bilgisayarlar için.
D Dylan Ziyaretçi 27 Haziran 2014 #5 Dostum, videodaki, veya anticor'un verdiği bağlantı ile nasıl .raw dosyasını USB'ye yazıldığı hakkında bilgi edinebilirsin.
Dostum, videodaki, veya anticor'un verdiği bağlantı ile nasıl .raw dosyasını USB'ye yazıldığı hakkında bilgi edinebilirsin.
BurakGunes123 Hectopat Katılım 20 Haziran 2014 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2014 #6 .raw dosyasını nereden bulabilirim. O bir de bunun için neler lazım? O video'da sanal sistem falan var. Ben Windows'tan usb hazırlamak yapmak istiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Haziran 2014
.raw dosyasını nereden bulabilirim. O bir de bunun için neler lazım? O video'da sanal sistem falan var. Ben Windows'tan usb hazırlamak yapmak istiyorum.
BurakGunes123 Hectopat Katılım 20 Haziran 2014 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2014 #8 Tamam bakıcağım ve yazacağım son durumu ve birşey daha söyliceğim mac sürümü mavericks ve başka alt sürümlerde olmuyor mu ?
Tamam bakıcağım ve yazacağım son durumu ve birşey daha söyliceğim mac sürümü mavericks ve başka alt sürümlerde olmuyor mu ?