usb ile pc ye osx kurulumu hakkında

starmoon

Hectopat
merhaba, asus vivopc vc60 için dual boot macosx kurulum videosunu izledim. videoda kurulum işlemi surasında macosx yüklü usb bellek kullanıyorsunuz. bu belleği nereden temin ettiniiz ya da bu belleğe macosx i nasıl kurdunuz?

ben kendi pc me macosx kurmak istiyorum. ileride de vivo pc lerden birini almayı düşünüyorum ya da mini pc toplayabilirimde. temiz bir macox kurulum dosyasına ihtiyacım var. gerekirse apple store üzerin den de satın alabilirim sanırım 40 tl civarı fiyatı varmış mountain lion sürümünün bu sürümden de son sürümü güncelleme ücretsizmiş ama bu sümü alınca bize dvd disk gönderiyorlarmı gönderilen bu dvd ye usb belleğe atıp sizin videodaki gibi pc ye kurmak mümkün mü?

eğer tüm işlemler oluyorsa yapacağım bu kurulumdan sonra iphone ve ipad üzerindeki apple hesabını mac ile senkronize edebilirmiyim? sonuçta pc mac pc değil ama işletim sistemi orjiinal hesapta apple tarafından banlanma gibi bir durum meydana gelir mi ya da bu şekilde siz daha önce snkronize ettiniz mi? bu konuda bilgiye ihtiyacım var. teşekkürler.

arkadaşlar konuyu açalı neredeyse 1 ay oldu olumlu ya da olumsuz bir cevap veren olmadı. bu forum 1 ayda cevap veremeyecek kadar pasif mi?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı