iCley17 Decapat Katılım 16 Ocak 2023 Mesajlar 618 Çözümler 1 25 Aralık 2023 #1 Önceden kırdırdığım bir PS3'üm var fakat multiMAN yok ve yüklenmiyor God of War Uncharted TLOU gibi oyunlar oynayacağım fakat oynayamıyorum.
Önceden kırdırdığım bir PS3'üm var fakat multiMAN yok ve yüklenmiyor God of War Uncharted TLOU gibi oyunlar oynayacağım fakat oynayamıyorum.
MuhammetRN Hectopat Katılım 25 Haziran 2022 Mesajlar 438 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2023 #2 iCley17 dedi: Önceden kırdırdığım bir PS3'üm var fakat multiMAN yok ve yüklenmiyor God of War Uncharted TLOU gibi oyunlar oynayacağım fakat oynayamıyorum. Genişletmek için tıkla... Her oyunun pkg versiyonu var ben GTA 5 için bile bulmuştum bayağı gezin.
iCley17 dedi: Önceden kırdırdığım bir PS3'üm var fakat multiMAN yok ve yüklenmiyor God of War Uncharted TLOU gibi oyunlar oynayacağım fakat oynayamıyorum. Genişletmek için tıkla... Her oyunun pkg versiyonu var ben GTA 5 için bile bulmuştum bayağı gezin.
Kol Böreği Decapat Katılım 4 Eylül 2023 Mesajlar 120 25 Aralık 2023 #3 Hocam ps3'ünüzün sürümü nedir ve ne ile kırdınız (hfw mi cfw mi)
erendemiray7 Hectopat Katılım 17 Eylül 2021 Mesajlar 944 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2023 #4 Başlığı kürt bir moderatör mü yazdı ne yaptı la?
iCley17 Decapat Katılım 16 Ocak 2023 Mesajlar 618 Çözümler 1 25 Aralık 2023 #5 erendemiray7 dedi: Başlığı Kürt bir moderatör mü yazdı ne yaptı la? Genişletmek için tıkla... AIUDWHUIADWYDWHWADIUWD yeni gördüm hocam kaan gelibolu dedi: Hocam PS3'ünüzün sürümü nedir ve ne ile kırdınız (HFW mi CFW mi) Genişletmek için tıkla... Ben bir yerde kırdırmıştım bilmiyorum sürümü ise 4.90
erendemiray7 dedi: Başlığı Kürt bir moderatör mü yazdı ne yaptı la? Genişletmek için tıkla... AIUDWHUIADWYDWHWADIUWD yeni gördüm hocam kaan gelibolu dedi: Hocam PS3'ünüzün sürümü nedir ve ne ile kırdınız (HFW mi CFW mi) Genişletmek için tıkla... Ben bir yerde kırdırmıştım bilmiyorum sürümü ise 4.90
Kol Böreği Decapat Katılım 4 Eylül 2023 Mesajlar 120 25 Aralık 2023 #6 Hocam peki cihazda "hen" isimli bir uygulama var mı. Yoksa yüklemeniz gerekli.