Emreecll Hectopat Katılım 22 Eylül 2019 Mesajlar 28 8 Aralık 2019 #1 Bilgisayara USB ile Win10 yüklemeye çalıştığımda Windows simgesi geliyor 15 20 dakika mavi ekranda kalıyor. Windows Yükleme ekranı gelmiyor. Ne yapmam lazım? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Aralık 2019
Bilgisayara USB ile Win10 yüklemeye çalıştığımda Windows simgesi geliyor 15 20 dakika mavi ekranda kalıyor. Windows Yükleme ekranı gelmiyor. Ne yapmam lazım?
Eren84921 Hectopat Katılım 13 Nisan 2018 Mesajlar 228 8 Aralık 2019 #31 Emreecll dedi: Eki Görüntüle 470554Eki Görüntüle 470555Eki Görüntüle 470556Eki Görüntüle 470557 Bu şekilde. Genişletmek için tıkla... Dosya sistemini nts yapın bide öyle deneyin olmazsa sabit diskiniz SSDmi HDD'midir ? onu belirtiseniz ne yapacağinizi söyleyebilirim. Artı 0 Eksi
Emreecll dedi: Eki Görüntüle 470554Eki Görüntüle 470555Eki Görüntüle 470556Eki Görüntüle 470557 Bu şekilde. Genişletmek için tıkla... Dosya sistemini nts yapın bide öyle deneyin olmazsa sabit diskiniz SSDmi HDD'midir ? onu belirtiseniz ne yapacağinizi söyleyebilirim.
KS KS Emreecll Hectopat Katılım 22 Eylül 2019 Mesajlar 28 8 Aralık 2019 #32 MayCrasH dedi: Sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... şuan flashbelleği görmüyor bios Eren84921 dedi: Dosya sistemini nts yapın bide öyle deneyin olmazsa sabit diskiniz SSDmi HDD'midir ? onu belirtiseniz ne yapacağinizi söyleyebilirim. Genişletmek için tıkla... HDD olması lazım ama emin değilim Artı 0 Eksi
MayCrasH dedi: Sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... şuan flashbelleği görmüyor bios Eren84921 dedi: Dosya sistemini nts yapın bide öyle deneyin olmazsa sabit diskiniz SSDmi HDD'midir ? onu belirtiseniz ne yapacağinizi söyleyebilirim. Genişletmek için tıkla... HDD olması lazım ama emin değilim
MayCrasH Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2015 Mesajlar 12.749 Çözümler 610 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2019 #33 Farklı bir USB yuvası denediniz mi? Artı 0 Eksi
KS KS Emreecll Hectopat Katılım 22 Eylül 2019 Mesajlar 28 8 Aralık 2019 #34 Eren84921 dedi: Dosya sistemini nts yapın bide öyle deneyin olmazsa sabit diskiniz SSDmi HDD'midir ? onu belirtiseniz ne yapacağinizi söyleyebilirim. Genişletmek için tıkla... NTFS olarak yaptım şuan Windows simgesi var ve altta daire dönüyor Emreecll dedi: NTFS olarak yaptım şuan Windows simgesi var ve altta daire dönüyor Genişletmek için tıkla... Yine hata verdi Son düzenleme: 8 Aralık 2019 Artı 0 Eksi
Eren84921 dedi: Dosya sistemini nts yapın bide öyle deneyin olmazsa sabit diskiniz SSDmi HDD'midir ? onu belirtiseniz ne yapacağinizi söyleyebilirim. Genişletmek için tıkla... NTFS olarak yaptım şuan Windows simgesi var ve altta daire dönüyor Emreecll dedi: NTFS olarak yaptım şuan Windows simgesi var ve altta daire dönüyor Genişletmek için tıkla... Yine hata verdi
Eren84921 Hectopat Katılım 13 Nisan 2018 Mesajlar 228 8 Aralık 2019 #35 Emreecll dedi: şuan flashbelleği görmüyor bios HDD olması lazım ama emin değilim Genişletmek için tıkla... Emreecll dedi: NTFS olarak yaptım şuan Windows simgesi var ve altta daire dönüyor Yine hata verdi Genişletmek için tıkla... SSD almanız gerekiyor en yakın bilgisayarcıdan ssd alıp öyle deneyin yada HDD ise hddler bazen sorun çikarmaktadir. Artı 0 Eksi
Emreecll dedi: şuan flashbelleği görmüyor bios HDD olması lazım ama emin değilim Genişletmek için tıkla... Emreecll dedi: NTFS olarak yaptım şuan Windows simgesi var ve altta daire dönüyor Yine hata verdi Genişletmek için tıkla... SSD almanız gerekiyor en yakın bilgisayarcıdan ssd alıp öyle deneyin yada HDD ise hddler bazen sorun çikarmaktadir.
KS KS Emreecll Hectopat Katılım 22 Eylül 2019 Mesajlar 28 8 Aralık 2019 #36 Eren84921 dedi: SSD almanız gerekiyor en yakın bilgisayarcıdan ssd alıp öyle deneyin yada HDD ise hddler bazen sorun çikarmaktadir. Genişletmek için tıkla... başka bir Windows sürümü deniyorum Windows logusu var bekliyorum Düzelmedi teşekkür ederim yinede. Son düzenleme: 8 Aralık 2019 Artı 0 Eksi
Eren84921 dedi: SSD almanız gerekiyor en yakın bilgisayarcıdan ssd alıp öyle deneyin yada HDD ise hddler bazen sorun çikarmaktadir. Genişletmek için tıkla... başka bir Windows sürümü deniyorum Windows logusu var bekliyorum Düzelmedi teşekkür ederim yinede.