USB ile Windows 10'a nasıl format atılır?

Daha fazla  
Bilgisayarım yavaşladığı için Windows'un ayarlarından bilgisayarımı sıfırlamıştım fakat pek bir hızlanma yok, hala 2 3 dakika gibi bir sürede açılıyor bilgisayar. USB ile kökten format atsam ilk hızına yakın bir seviyeye ulaşır mıyım? Evetse nasıl yaparım? 16 GB'lık USB belleğim var içine neler yüklemem gerekir? Süreçle ilgili yardım edebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu linkteki Windows 10 ISO dosyasını flash belleğe atıp kurablirsiniz.

Format atarsanız içerisinde virüs ya da kurulu yazılımlardan dolayı bir sorun varsa çözer. Nasıl yapılacağına dair binlerce rehber var.

Bu linkteki Windows 10 ISO dosyasını flash belleğe atıp kurablirsiniz.
Hocam usbye kurulumu yaparken kullanılacak medyayı seçin başlığı altında usb flash sürücü ve ISO dosyası olmak üzere 2 seçenek çıktı. Hangisini önerirsiniz? Bilgisayarın tamamen sıfırlanmasını istiyorum.

Bir de işim bittikten sonra usbyi normal olarak kullanmaya devam edebilir miyim?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu video size yol gösterecetir.

Bilişim öğretmenimin önerisiyle bu videodan öğrenmiştim. Bence anlatımı gayet güzel.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…