436078 Hectopat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 1.193 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2023 #11 Xilared dedi: Büyük ihtimalle desteklemiyor. Ama Rufus yardımıyla flaşa yazdırdıktan sonra bir şey çıkıcak. Oradan ilk ikisini seçin. Eki Görüntüle 1972340 Genişletmek için tıkla... 2 özellik birleşti.
Xilared dedi: Büyük ihtimalle desteklemiyor. Ama Rufus yardımıyla flaşa yazdırdıktan sonra bir şey çıkıcak. Oradan ilk ikisini seçin. Eki Görüntüle 1972340 Genişletmek için tıkla... 2 özellik birleşti.
O ololllaz Decapat Katılım 28 Mayıs 2023 Mesajlar 74 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2023 #12 Ben o ISO dosyasını yüklemek yerine Media Creation Tool'u indiriyorum oradanda olur mu? Bu ISO dosyasını indirip yazdırmak yerine Windows 11 Yükleme yardımcısı(Media Creation Tool) İndirsem ne olur? Denedim daha hızlı iniyor Son düzenleme: 9 Ekim 2023
Ben o ISO dosyasını yüklemek yerine Media Creation Tool'u indiriyorum oradanda olur mu? Bu ISO dosyasını indirip yazdırmak yerine Windows 11 Yükleme yardımcısı(Media Creation Tool) İndirsem ne olur? Denedim daha hızlı iniyor
436078 Hectopat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 1.193 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2023 #13 ololllaz dedi: Ben o ISO dosyasını yüklemek yerine Media Creation Tool'u indiriyorum oradanda olur mu? Bu ISO dosyasını indirip yazdırmak yerine Windows 11 Yükleme yardımcısı(Media Creation Tool) İndirsem ne olur? Denedim daha hızlı iniyor Genişletmek için tıkla... Creationdan ıso yükle o zaman sonra rufus ile yaz yoksa kuramazsın pcye. o kısıt ayarı kalkmak zorunda.
ololllaz dedi: Ben o ISO dosyasını yüklemek yerine Media Creation Tool'u indiriyorum oradanda olur mu? Bu ISO dosyasını indirip yazdırmak yerine Windows 11 Yükleme yardımcısı(Media Creation Tool) İndirsem ne olur? Denedim daha hızlı iniyor Genişletmek için tıkla... Creationdan ıso yükle o zaman sonra rufus ile yaz yoksa kuramazsın pcye. o kısıt ayarı kalkmak zorunda.
Xilared Hectopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 668 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Diğer 10 Ekim 2023 #14 ololllaz dedi: Ben o ISO dosyasını yüklemek yerine Media Creation Tool'u indiriyorum oradanda olur mu? Bu ISO dosyasını indirip yazdırmak yerine Windows 11 Yükleme yardımcısı(Media Creation Tool) İndirsem ne olur? Denedim daha hızlı iniyor Genişletmek için tıkla... Daha sağlıksız olur. Her zaman format en iyisidir.
ololllaz dedi: Ben o ISO dosyasını yüklemek yerine Media Creation Tool'u indiriyorum oradanda olur mu? Bu ISO dosyasını indirip yazdırmak yerine Windows 11 Yükleme yardımcısı(Media Creation Tool) İndirsem ne olur? Denedim daha hızlı iniyor Genişletmek için tıkla... Daha sağlıksız olur. Her zaman format en iyisidir.
O ololllaz Decapat Katılım 28 Mayıs 2023 Mesajlar 74 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2023 #15 Selam yine ben,Rufus ile yazdırırken hepsini mi işaretleyeyim yoksa sadece ilk ikisini mi? Son düzenleme: 10 Ekim 2023
436078 Hectopat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 1.193 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2023 #16 ololllaz dedi: Selam yine ben,Rufus ile yazdırırken hepsini mi işaretleyeyim yoksa sadece ilk ikisini mi? Eki Görüntüle 1972916 Genişletmek için tıkla... ilk 2si yeter.
ololllaz dedi: Selam yine ben,Rufus ile yazdırırken hepsini mi işaretleyeyim yoksa sadece ilk ikisini mi? Eki Görüntüle 1972916 Genişletmek için tıkla... ilk 2si yeter.
O ololllaz Decapat Katılım 28 Mayıs 2023 Mesajlar 74 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2023 #17 436078 dedi: İlk 2'si yeter. Genişletmek için tıkla... Tamam Yaptım hepinize çok teşekkür ederim Son düzenleme: 13 Ekim 2023