hakifdurdu Hectopat Katılım 10 Mart 2014 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2014 #1 Selam arkadaşlar, ben uzun zamandır Widows XP kullanıyorum USB ile Windows 7 kuracağım ISO dosyasını nasıl disk görünümüne getirebilirim ? Yardımlarınızı bekliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Mart 2014
Selam arkadaşlar, ben uzun zamandır Widows XP kullanıyorum USB ile Windows 7 kuracağım ISO dosyasını nasıl disk görünümüne getirebilirim ? Yardımlarınızı bekliyorum.
Hadi Hectopat Katılım 19 Mart 2013 Mesajlar 472 18 Mart 2014 #2 Microsoft’un bu uygulaması ile ISO dosyanı USB belleğe atabilirsin.
hakifdurdu Hectopat Katılım 10 Mart 2014 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2014 #3 Bu programı kuramıyorum. ''this aplication requires the Image Mastering Api v2 please install the Image Masterin Api v2 this installer again'' diyor. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Mart 2014
Bu programı kuramıyorum. ''this aplication requires the Image Mastering Api v2 please install the Image Masterin Api v2 this installer again'' diyor.
T Technogamer Ziyaretçi 18 Mart 2014 #4 Bu rehberden yararlanabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu rehberden yararlanabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
exper123 Megapat Katılım 5 Aralık 2013 Mesajlar 580 Yer İstanbul, Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2014 #5 hakifdurdu dedi: Bu programı kuramıyorum. ''this aplication requires the Image Mastering Api v2 please install the Image Masterin Api v2 this installer again'' diyor. Genişletmek için tıkla... Bu hata XP'de oluşuyor. Aşağıda verdiğim güncelleme ile bu sorunu çözebilirsin. Kod:Panoya kopyala http://yadi.sk/d/KY7gXzmzKqxYk Son düzenleme: 21 Mart 2014
hakifdurdu dedi: Bu programı kuramıyorum. ''this aplication requires the Image Mastering Api v2 please install the Image Masterin Api v2 this installer again'' diyor. Genişletmek için tıkla... Bu hata XP'de oluşuyor. Aşağıda verdiğim güncelleme ile bu sorunu çözebilirsin. Kod:Panoya kopyala http://yadi.sk/d/KY7gXzmzKqxYk
albaywolf Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Eylül 2013 Mesajlar 3.526 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2014 #6 Yumi aracıyla da yazdırabilirsiniz.
hakifdurdu Hectopat Katılım 10 Mart 2014 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2014 #7 Çok sağolun işime yaradı. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Mart 2014