USB ile Windows XP kurmak

snowmanero

Hectopat
Merhaba. Bugün eskiden kalma bilgisiyarımı bulmuş durumdayım ama Windows XP sistemi çökmüş durumda ve kendime tamı tamına 20 dakika önce USB'me Windows XP Professional kurdum ve sonraki aşama olan BIOS'tan USB ile PC'ye XP kurmayı nasıl yaparım?

Merhaba. Bugün eskiden kalma bilgisiyarımı bulmuş durumdayım ama Windows XP sistemi çökmüş durumda ve kendime tamı tamına 20 dakika önce USB'me Windows XP Professional kurdum ve sonraki aşama olan BIOS'tan USB ile PC'ye XP kurmayı nasıl yaparım?

XP'ISO indirip Rufus ile flash belleğe yazdır. Boot et.

BIOS'a girip boot ayarlarından USB'yi seç kurulum ekranı geldikten sonra kurulumunu yaparsın.

XP'ISO indirip Rufus ile flash belleğe yazdır. Boot et.

Onu yaptım USB'ye.
Boot ile ilgili bir şey yazıyor mu?

Vallaha 1 kablo var diğer PC'me takmak için bu PC'yi feda etmem lazım girmedim daha.
BIOS'a girip boot ayarlarından USB'yi seç kurulum ekranı geldikten sonra kurulumunu yaparsın.

USB diye bir şey yok hard Drive var sonra CD-ROM diye bir şey var.

Buyur.

Dosya Ekleri

• 20211116_172512.jpg
    20211116_172512.jpg
    35,7 KB · Görüntüleme: 295

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı