snowmanero Hectopat Katılım 14 Ekim 2020 Mesajlar 183 Çözümler 3 16 Kasım 2021 #1 Merhaba. Bugün eskiden kalma bilgisiyarımı bulmuş durumdayım ama Windows XP sistemi çökmüş durumda ve kendime tamı tamına 20 dakika önce USB'me Windows XP Professional kurdum ve sonraki aşama olan BIOS'tan USB ile PC'ye XP kurmayı nasıl yaparım?
Merhaba. Bugün eskiden kalma bilgisiyarımı bulmuş durumdayım ama Windows XP sistemi çökmüş durumda ve kendime tamı tamına 20 dakika önce USB'me Windows XP Professional kurdum ve sonraki aşama olan BIOS'tan USB ile PC'ye XP kurmayı nasıl yaparım?
KS KS snowmanero Hectopat Katılım 14 Ekim 2020 Mesajlar 183 Çözümler 3 16 Kasım 2021 #11 Theguywholikestanks dedi: İşte gözüküyor hocam USB. Şimdi ise hard diski F6 basıp üste al. Genişletmek için tıkla... Hard drivemeyi yoksa USB mi? Artı 0 Eksi
Theguywholikestanks dedi: İşte gözüküyor hocam USB. Şimdi ise hard diski F6 basıp üste al. Genişletmek için tıkla... Hard drivemeyi yoksa USB mi?
Theguywholikestanks Hectopat Katılım 20 Mayıs 2021 Mesajlar 1.092 Çözümler 3 Yer Roma / G.P.F.I 16 Kasım 2021 #12 snowmanero dedi: Hard drivemeyi yoksa USB mi? Genişletmek için tıkla... Hard disk hocam. Artı 0 Eksi
KS KS snowmanero Hectopat Katılım 14 Ekim 2020 Mesajlar 183 Çözümler 3 16 Kasım 2021 #13 Theguywholikestanks dedi: İşte gözüküyor hocam USB. Şimdi ise hard diski F6 basıp üste al. Sonrada exit e gelip "exit saving changes" a bas. Genişletmek için tıkla... Yaptim. Artı 0 Eksi
Theguywholikestanks dedi: İşte gözüküyor hocam USB. Şimdi ise hard diski F6 basıp üste al. Sonrada exit e gelip "exit saving changes" a bas. Genişletmek için tıkla... Yaptim.
Theguywholikestanks Hectopat Katılım 20 Mayıs 2021 Mesajlar 1.092 Çözümler 3 Yer Roma / G.P.F.I 16 Kasım 2021 #14 snowmanero dedi: Yaptim. Genişletmek için tıkla... Tamamdır kurulum ekranı geldi değil mi? Artı 0 Eksi
KS KS snowmanero Hectopat Katılım 14 Ekim 2020 Mesajlar 183 Çözümler 3 16 Kasım 2021 #15 Theguywholikestanks dedi: Tamamdır kurulum ekranı geldi değil mi? Genişletmek için tıkla... Üste aldiktan sobra nabicagım. Artı 0 Eksi
Theguywholikestanks dedi: Tamamdır kurulum ekranı geldi değil mi? Genişletmek için tıkla... Üste aldiktan sobra nabicagım.
Theguywholikestanks Hectopat Katılım 20 Mayıs 2021 Mesajlar 1.092 Çözümler 3 Yer Roma / G.P.F.I 16 Kasım 2021 #16 snowmanero dedi: Üste aldiktan sobra nabicagım. Genişletmek için tıkla... Exit a gelip "exit saving changes" a bas. Artı 0 Eksi
snowmanero dedi: Üste aldiktan sobra nabicagım. Genişletmek için tıkla... Exit a gelip "exit saving changes" a bas.
KS KS snowmanero Hectopat Katılım 14 Ekim 2020 Mesajlar 183 Çözümler 3 16 Kasım 2021 #17 Theguywholikestanks dedi: Exit a gelip "exit saving changes" a bas. Genişletmek için tıkla... Sürücü açilmadi diyor. Artı 0 Eksi
Theguywholikestanks dedi: Exit a gelip "exit saving changes" a bas. Genişletmek için tıkla... Sürücü açilmadi diyor.
Theguywholikestanks Hectopat Katılım 20 Mayıs 2021 Mesajlar 1.092 Çözümler 3 Yer Roma / G.P.F.I 16 Kasım 2021 #18 snowmanero dedi: Sürücü açilmadi diyor. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani? Rufus ile USB'yi doğru şekilde yazdırdığına emin misin? Artı 0 Eksi
snowmanero dedi: Sürücü açilmadi diyor. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani? Rufus ile USB'yi doğru şekilde yazdırdığına emin misin?
KS KS snowmanero Hectopat Katılım 14 Ekim 2020 Mesajlar 183 Çözümler 3 16 Kasım 2021 #19 Theguywholikestanks dedi: Nasıl yani? Rufus ile USB'yi doğru şekilde yazdırdığına emin misin? Genişletmek için tıkla... Evet eminim. Theguywholikestanks dedi: Nasıl yani? Rufus ile USB'yi doğru şekilde yazdırdığına emin misin? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodan baktım. Theguywholikestanks dedi: Nasıl yani? Rufus ile USB'yi doğru şekilde yazdırdığına emin misin? Genişletmek için tıkla... USB SanDisk bu arada. Son düzenleme: 16 Kasım 2021 Artı 0 Eksi
Theguywholikestanks dedi: Nasıl yani? Rufus ile USB'yi doğru şekilde yazdırdığına emin misin? Genişletmek için tıkla... Evet eminim. Theguywholikestanks dedi: Nasıl yani? Rufus ile USB'yi doğru şekilde yazdırdığına emin misin? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodan baktım. Theguywholikestanks dedi: Nasıl yani? Rufus ile USB'yi doğru şekilde yazdırdığına emin misin? Genişletmek için tıkla... USB SanDisk bu arada.
Theguywholikestanks Hectopat Katılım 20 Mayıs 2021 Mesajlar 1.092 Çözümler 3 Yer Roma / G.P.F.I 16 Kasım 2021 #20 snowmanero dedi: USB SanDisk bu arada. Genişletmek için tıkla... Hocam bir hatanın fotoğrafını atar mısınız? Artı 0 Eksi
snowmanero dedi: USB SanDisk bu arada. Genişletmek için tıkla... Hocam bir hatanın fotoğrafını atar mısınız?