snowmanero Hectopat Katılım 14 Ekim 2020 Mesajlar 183 Çözümler 3 16 Kasım 2021 #1 Merhaba. Bugün eskiden kalma bilgisiyarımı bulmuş durumdayım ama Windows XP sistemi çökmüş durumda ve kendime tamı tamına 20 dakika önce USB'me Windows XP Professional kurdum ve sonraki aşama olan BIOS'tan USB ile PC'ye XP kurmayı nasıl yaparım?
Merhaba. Bugün eskiden kalma bilgisiyarımı bulmuş durumdayım ama Windows XP sistemi çökmüş durumda ve kendime tamı tamına 20 dakika önce USB'me Windows XP Professional kurdum ve sonraki aşama olan BIOS'tan USB ile PC'ye XP kurmayı nasıl yaparım?
KS KS snowmanero Hectopat Katılım 14 Ekim 2020 Mesajlar 183 Çözümler 3 16 Kasım 2021 #21 Theguywholikestanks dedi: Hocam bir hatanın fotoğrafını atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Buyur. Dosya Ekleri 20211116_174911.jpg 125,9 KB · Görüntüleme: 144 Artı 0 Eksi
Theguywholikestanks dedi: Hocam bir hatanın fotoğrafını atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Buyur.
Theguywholikestanks Hectopat Katılım 20 Mayıs 2021 Mesajlar 1.092 Çözümler 3 Yer Roma / G.P.F.I 16 Kasım 2021 #22 snowmanero dedi: Buyur. Genişletmek için tıkla... Hocam tekrar USB'ye yazdırın olmazsa yardım edemeyeceğim maalesef. Artı 0 Eksi
snowmanero dedi: Buyur. Genişletmek için tıkla... Hocam tekrar USB'ye yazdırın olmazsa yardım edemeyeceğim maalesef.
KS KS snowmanero Hectopat Katılım 14 Ekim 2020 Mesajlar 183 Çözümler 3 16 Kasım 2021 #23 Theguywholikestanks dedi: Hocam tekrar USB'ye yazdırın olmazsa yardım edemeyeceğim maalesef. Genişletmek için tıkla... Yazdırma ayarlarını gösterir misin? Artı 0 Eksi
Theguywholikestanks dedi: Hocam tekrar USB'ye yazdırın olmazsa yardım edemeyeceğim maalesef. Genişletmek için tıkla... Yazdırma ayarlarını gösterir misin?
Theguywholikestanks Hectopat Katılım 20 Mayıs 2021 Mesajlar 1.092 Çözümler 3 Yer Roma / G.P.F.I 16 Kasım 2021 #24 snowmanero dedi: Yazdırma ayarlarını gösterir misin? Genişletmek için tıkla... Aynı hocam sizin attığınız video gibi. Artı 0 Eksi
snowmanero dedi: Yazdırma ayarlarını gösterir misin? Genişletmek için tıkla... Aynı hocam sizin attığınız video gibi.
A Arrandale0 Hectopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 2.277 Çözümler 45 16 Kasım 2021 #25 DVD ile kurmayı deneyin. Artı 0 Eksi
KS KS snowmanero Hectopat Katılım 14 Ekim 2020 Mesajlar 183 Çözümler 3 16 Kasım 2021 #26 Arrandale0 dedi: DVD ile kurmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... DVD olmadı. Theguywholikestanks dedi: Aynı hocam sizin attığınız video gibi. Genişletmek için tıkla... Dostum USB'ye yeniden XP attim ise yaramadi. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Kasım 2021 Artı 0 Eksi
Arrandale0 dedi: DVD ile kurmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... DVD olmadı. Theguywholikestanks dedi: Aynı hocam sizin attığınız video gibi. Genişletmek için tıkla... Dostum USB'ye yeniden XP attim ise yaramadi.
A Arrandale0 Hectopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 2.277 Çözümler 45 17 Kasım 2021 #27 snowmanero dedi: DVD olmadı. Dostum USB'ye yeniden XP attim ise yaramadi. Dostum USB'ye yeniden XP attim ise yaramadi. Dostum USB'ye yeniden XP attim ise yaramadi. Dostum USB'ye yeniden XP attim ise yaramadi. Genişletmek için tıkla... Attım derken Rufus ile yazdırdınız değil mi? Artı 0 Eksi
snowmanero dedi: DVD olmadı. Dostum USB'ye yeniden XP attim ise yaramadi. Dostum USB'ye yeniden XP attim ise yaramadi. Dostum USB'ye yeniden XP attim ise yaramadi. Dostum USB'ye yeniden XP attim ise yaramadi. Genişletmek için tıkla... Attım derken Rufus ile yazdırdınız değil mi?
KS KS snowmanero Hectopat Katılım 14 Ekim 2020 Mesajlar 183 Çözümler 3 17 Kasım 2021 #28 Arrandale0 dedi: Attım derken Rufus ile yazdırdınız değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet Rufus ile. Theguywholikestanks dedi: Aynı hocam sizin attığınız video gibi. Genişletmek için tıkla... Dostum bana USB'ye format atmayı söyler misin biliyorsan. Son düzenleme: 17 Kasım 2021 Artı 0 Eksi
Arrandale0 dedi: Attım derken Rufus ile yazdırdınız değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet Rufus ile. Theguywholikestanks dedi: Aynı hocam sizin attığınız video gibi. Genişletmek için tıkla... Dostum bana USB'ye format atmayı söyler misin biliyorsan.
Theguywholikestanks Hectopat Katılım 20 Mayıs 2021 Mesajlar 1.092 Çözümler 3 Yer Roma / G.P.F.I 17 Kasım 2021 #29 snowmanero dedi: Dostum bana USB'ye format atmayı söyler misin biliyorsan. Genişletmek için tıkla... Tamam Win XP ISO'sunu indirip atarım fotoğrafını. Artı 0 Eksi
snowmanero dedi: Dostum bana USB'ye format atmayı söyler misin biliyorsan. Genişletmek için tıkla... Tamam Win XP ISO'sunu indirip atarım fotoğrafını.
KS KS snowmanero Hectopat Katılım 14 Ekim 2020 Mesajlar 183 Çözümler 3 17 Kasım 2021 #30 Theguywholikestanks dedi: Tamam Win XP ISO'sunu indirip atarım fotoğrafını. Genişletmek için tıkla... İndirdinmi. Artı 0 Eksi
Theguywholikestanks dedi: Tamam Win XP ISO'sunu indirip atarım fotoğrafını. Genişletmek için tıkla... İndirdinmi.