snowmanero Hectopat Katılım 14 Ekim 2020 Mesajlar 183 Çözümler 3 16 Kasım 2021 #1 Merhaba. Bugün eskiden kalma bilgisiyarımı bulmuş durumdayım ama Windows XP sistemi çökmüş durumda ve kendime tamı tamına 20 dakika önce USB'me Windows XP Professional kurdum ve sonraki aşama olan BIOS'tan USB ile PC'ye XP kurmayı nasıl yaparım?
Merhaba. Bugün eskiden kalma bilgisiyarımı bulmuş durumdayım ama Windows XP sistemi çökmüş durumda ve kendime tamı tamına 20 dakika önce USB'me Windows XP Professional kurdum ve sonraki aşama olan BIOS'tan USB ile PC'ye XP kurmayı nasıl yaparım?
Theguywholikestanks Hectopat Katılım 20 Mayıs 2021 Mesajlar 1.092 Çözümler 3 Yer Roma / G.P.F.I 17 Kasım 2021 #31 snowmanero dedi: İndirdinmi. Genişletmek için tıkla... 6 dk kaldı. Artı 0 Eksi
KS KS snowmanero Hectopat Katılım 14 Ekim 2020 Mesajlar 183 Çözümler 3 17 Kasım 2021 #32 Theguywholikestanks dedi: 6 dk kaldı. Genişletmek için tıkla... Kurulumu yapıyor musun? Artı 0 Eksi
Theguywholikestanks Hectopat Katılım 20 Mayıs 2021 Mesajlar 1.092 Çözümler 3 Yer Roma / G.P.F.I 17 Kasım 2021 #33 snowmanero dedi: Kurulumu yapıyor musun? Genişletmek için tıkla... Bu hocam. Benim de eski bir laptopum var denedim çalıştı. Eğer yine olmazsa USB bozuk olabilir. Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (4).png 31,2 KB · Görüntüleme: 105 Artı 0 Eksi
snowmanero dedi: Kurulumu yapıyor musun? Genişletmek için tıkla... Bu hocam. Benim de eski bir laptopum var denedim çalıştı. Eğer yine olmazsa USB bozuk olabilir.
KS KS snowmanero Hectopat Katılım 14 Ekim 2020 Mesajlar 183 Çözümler 3 17 Kasım 2021 #34 Theguywholikestanks dedi: Bu hocam. Benim de eski bir laptopum var denedim çalıştı. Eğer yine olmazsa USB bozuk olabilir. Genişletmek için tıkla... Bir daha başlat çıktı yine bascak mıyım? Artı 0 Eksi
Theguywholikestanks dedi: Bu hocam. Benim de eski bir laptopum var denedim çalıştı. Eğer yine olmazsa USB bozuk olabilir. Genişletmek için tıkla... Bir daha başlat çıktı yine bascak mıyım?
Theguywholikestanks Hectopat Katılım 20 Mayıs 2021 Mesajlar 1.092 Çözümler 3 Yer Roma / G.P.F.I 17 Kasım 2021 #35 snowmanero dedi: Bir daha başlat çıktı yine bascak mıyım? Genişletmek için tıkla... Hayır USB'in hazır oldu şimdi boot et USB'yi. Artı 0 Eksi
snowmanero dedi: Bir daha başlat çıktı yine bascak mıyım? Genişletmek için tıkla... Hayır USB'in hazır oldu şimdi boot et USB'yi.
KS KS snowmanero Hectopat Katılım 14 Ekim 2020 Mesajlar 183 Çözümler 3 17 Kasım 2021 #36 Theguywholikestanks dedi: Hayır USB'in hazır oldu şimdi boot et USB'yi. Genişletmek için tıkla... Boot nasıl edeceğim diğer bilgisiyardan BIOS'tan boottanmı seçeceğim. Ben pek bilmiyorumda anlatır mısınız? Son düzenleme: 17 Kasım 2021 Artı 0 Eksi
Theguywholikestanks dedi: Hayır USB'in hazır oldu şimdi boot et USB'yi. Genişletmek için tıkla... Boot nasıl edeceğim diğer bilgisiyardan BIOS'tan boottanmı seçeceğim. Ben pek bilmiyorumda anlatır mısınız?
Theguywholikestanks Hectopat Katılım 20 Mayıs 2021 Mesajlar 1.092 Çözümler 3 Yer Roma / G.P.F.I 17 Kasım 2021 #37 snowmanero dedi: Boot nasıl edeceğim diğer bilgisiyardan BIOS'tan boottanmı seçeceğim. Ben pek bilmiyorumda anlatır mısınız? Genişletmek için tıkla... Hocam anlattım ya size zaten önceki mesajlarda. Artı 0 Eksi
snowmanero dedi: Boot nasıl edeceğim diğer bilgisiyardan BIOS'tan boottanmı seçeceğim. Ben pek bilmiyorumda anlatır mısınız? Genişletmek için tıkla... Hocam anlattım ya size zaten önceki mesajlarda.
KS KS snowmanero Hectopat Katılım 14 Ekim 2020 Mesajlar 183 Çözümler 3 17 Kasım 2021 #38 Theguywholikestanks dedi: Hocam anlattım ya size zaten önceki mesajlarda. Genişletmek için tıkla... Yine olmadı. Artı 0 Eksi
Theguywholikestanks dedi: Hocam anlattım ya size zaten önceki mesajlarda. Genişletmek için tıkla... Yine olmadı.
Polorchen Megapat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 6.320 Makaleler 8 Çözümler 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Herbokolog. 17 Kasım 2021 #39 snowmanero dedi: Yine olmadı. Genişletmek için tıkla... Hocam başka usb ile deneyin, Sandisk'in sıkıntı çıkarttığı oluyor. Artı 0 Eksi
snowmanero dedi: Yine olmadı. Genişletmek için tıkla... Hocam başka usb ile deneyin, Sandisk'in sıkıntı çıkarttığı oluyor.
KS KS snowmanero Hectopat Katılım 14 Ekim 2020 Mesajlar 183 Çözümler 3 17 Kasım 2021 #40 Polorchen dedi: Hocam başka USB ile deneyin, SanDisk'in sıkıntı çıkarttığı oluyor. Genişletmek için tıkla... Tamam. Polorchen dedi: Hocam başka USB ile deneyin, SanDisk'in sıkıntı çıkarttığı oluyor. Genişletmek için tıkla... Peki ne yapacağım. Son düzenleme: 17 Kasım 2021 Artı 0 Eksi
Polorchen dedi: Hocam başka USB ile deneyin, SanDisk'in sıkıntı çıkarttığı oluyor. Genişletmek için tıkla... Tamam. Polorchen dedi: Hocam başka USB ile deneyin, SanDisk'in sıkıntı çıkarttığı oluyor. Genişletmek için tıkla... Peki ne yapacağım.