DeniseGranger
Decapat
Daha fazla
Evet başlıktaki gibi. Şu an resim paylaşamıyorum. Klavyem ve mouseumun kabloları gerçekten çok uzun bu sebep ile kasanın arka tarafından doğrudan anakarta takabiliyorum. Fakat kulaklığımın kabloları gerçekten uzun. Kasanın önündeki USB portlarına takmak zorundayım ki 3 adet USB portu olmasına rağmen üçüde yamuk yumuk ve kulaklıgın USB'sini taktıyorum bazen algılıyor bazen algılamıyor oynayınca algılıyor. Hatta üçüde o kadar yamuk ki kulaklıgın USB kısmını yamulttu. Yamukluğu bir yana problemim tam oturmaması. Herhangi bir USB nasıl bir cihaz oldugu fark etmeksizin bilgisayarımdaki USB portlarına tam girmiyor ve oyundayken yanlıslıkla bacagım çarpınca direk en hafif oynasmada bağlantı kesiliyor. Bunu nasıl düzeltirim veya alabileceğim bir ürün var mı? Dediğim gibi kulaklığımın kablosu kısa oldugu için öndeki yamuk portlara takmalıyım ve tam sıkıştırıp aha oldu deyip oyun giriyorum oyunda bacagım hafiften USB'ye değdiği anda ses kesiliyor kulaklık gidiyor. Acil bir öneri gerek çünkü kulaklıgın USB'sini de yamulttular aynı zamanda kulaklıga zarar gelmesinden korkuyorum kendisi en pahalı ekipmanım olur.