USB kablolu klavyeye güç kaynağı takılır mı?

olimpious

Kilopat
Elimde kablolu bir klavye var. Android cihaza takmak için kullanacağim sizce kablosuzdaki gibi kablolu klavyeye güç kaynaği takilabilir mi?

Konuyu nereye açacağımı bilemedim kusuruma bakmayın mobildeki tek klavye başlığı "Oyun Klavyesi"ydi.

Merhabalar. Amacınızı tam olarak anlayamadım kablosuzdaki gibeden kastınız nedir. Sorunuzu daha net açıklarsanız yardımcı olabilirim

Merhabalar. Amacınızı tam olarak anlayamadım kablosuzdaki gibeden kastınız nedir. Sorunuzu daha net açıklarsanız yardımcı olabilirim
Android cihaza kablolu klavye takıyorum. Acaba cihazdan değilde kablosuz klavyedeki gibi pil ile klavyeyi çalistirabilirmiyim ?

Tabiki. Biraz teknik el beceriniz var ise yapabilirsiniz. Fakat biliyorsunuz piller 1.5 volt yani tam olarak 5 volt sağlayamıyorsunuz. Biliyorsunuz usb de 4 tane tel var 2 data 2 power. Power kablolarını kesip tam boy usb ucundan gelen kabloları doğru bir şekilde (aman ters bağlamayın!) güç kaynağına bağlarsanız çalışacaktır. İnternette yapılışını gösteren videolar var gerekirse destek alabilirsiniz. Aldığınız sonucu paylaşırsanız sevinirim. Kolay gelsin

bu mümkün fakat bilgisayar a android programı (android emilatör) kurmak daha mantıklı bir fikir .
ha illa ben takıcam dersen kablosuzu öneririm daha az sıkıntı çıkartır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…