USB kablosu bilgisayara takılıyken yandı

439902

Hectopat
Şarj aletimin kablosunu bilgisayarıma takmıştım. USB'nin ucu bir yere bağlı değildi, boşta duruyordu. Bir süre sonra kablonun ucunun yandığını gördüm, hemen bilgisayarı kapatıp söktüm kasadan. Şarj aleti bayağı bitmiş, çalışmıyor. Durduk yere neden yanmış olabilir? Az kaygılı değilim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaş sanırım dış kasanın markasını sordu, toplamaysa çamaşır sepeti falan olması lazım.

USB portları 5W veriyor. Yakacak kadar yüksek akım nasıl geldi acaba
Benim usb kablosu 2 metreydi. Tesadüf eseri ayağımı usb kablonun ucuna değdirdim, canım yandı sıcaklıktan. Bilgisayardan bildirim gelip durmaya başladı "USB aygıtınız algılanamadı" sonra şüphelendim, baktığımda gaz kokuyordu ve buhar çıkartıyordu.

Benim USB kablosu 2 metreydi. Tesadüf eseri ayağımı USB kablonun ucuna değdirdim, canım yandı sıcaklıktan. Bilgisayardan bildirim gelip durmaya başladı "USB aygıtınız algılanamadı" sonra şüphelendim, baktığımda gaz kokuyordu ve buhar çıkartıyordu.

Hocam yangın tüpü ile söndürseydiniz (!)

Aopen marka bir şey, modeli bilmiyorum. İnternetten çok aradım ama bulamadım, kasa gerçekten çok eski.

Daha önceden böyle bir şey olmuyordu, flash bellek takılıyken olmuyor, şu an webcam takılı ve bir şey yok.

Büyük ihtimalle kasanın eski olmasından ve kalitesiz olmasındandır hocam, yapacak bir şey yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı