USB Kali Linux persistance modunda başlatınca dosyalar gidiyor

• Konuyu başlatan ZOAX
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 1.159

ZOAX

Decapat
Arkadaşlar Live başlatınca dosyalara silinir ama persistance bölümü ise dosyalar kalır fakat ben persistance bölümünden başlatınca aynı Live'deki gibi dosyalar siliniyor Rufus yazılımı ile kaliyi kurmuş durumdayım.

Arkadaşlar Live başlatınca dosyalara silinir ama persistance bölümü ise dosyalar kalır fakat ben persistance bölümünden başlatınca aynı Live'deki gibi dosyalar siliniyor Rufus yazılımı ile kaliyi kurmuş durumdayım.
Bende denediğimde malesef böyle bir durumla karşılaştım.

Merhaba!
ISO'yu seçtikten sonra partisyon ayarını yaptınız mı?

1665074882730.png

Bende denediğimde maalesef böyle bir durumla karşılaştım.

Çözümü bulduğunuzda haber verir misiniz?

Merhaba!
ISO'yu seçtikten sonra partisyon ayarını yaptınız mı?

Eki Görüntüle 1537099

Merhaba hocam dediğiniz gibi yaptım ama maalesef ki yine aynısı ama partisyon ayırdığım zaman Linux desktop da persistence yazıyor ona tıkladığım zaman bu hata verdi USB ile kaynaklanabir mi?

Screenshot_2022-10-06_21-52-13.png

Çözümü bulduğunuzda haber verir misiniz?

Merhaba hocam dediğiniz gibi yaptım ama maalesef ki yine aynısı ama partisyon ayırdığım zaman Linux desktop da persistence yazıyor ona tıkladığım zaman bu hata verdi USB ile kaynaklanabir mi?

Eki Görüntüle 1537243

Sizin USB de bir sorun olabilir, bende böyle bir sorun olmuştu ama kalıcı disk bölümünü ayarladığımda düzelmişti.

Kali'yi hem normal hem dualboot hem de Live olarak kullandım, başka bir USB bellek ile dener misiniz?

Kalıcı disk bölümünü oluşturmayı unutmayın, hatta ilk önce disk yönetiminden USB belleği biçimlendirip öyle yazdırmayı deneyin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı