Snorem Picopat Katılım 12 Mayıs 2022 Mesajlar 913 Çözümler 6 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mafia 18 Mayıs 2022 #11 Heuschen dedi: Tabii ki.Tam olarak nereyi atayım? Genişletmek için tıkla... Masaüstünüzü.
C cebiserdar Decapat Katılım 22 Temmuz 2022 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2025 #12 Merhabalar konu biraz eski ama ne yaptıysam virüsü temizleyemedim. Yardımcı olabilecek biri var mı? attrib -r -h -s /s /d G:\. Bu koddan sonra içerisinde ki dosyalar görüyor ancak temizlenmiyor. Dosya Ekleri kısayol vr.png 34 KB · Görüntüleme: 162 kısayol vr1.png 14,2 KB · Görüntüleme: 167 kısayol vr2.png 19,4 KB · Görüntüleme: 164
Merhabalar konu biraz eski ama ne yaptıysam virüsü temizleyemedim. Yardımcı olabilecek biri var mı? attrib -r -h -s /s /d G:\. Bu koddan sonra içerisinde ki dosyalar görüyor ancak temizlenmiyor.
I i2aras Hectopat Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 115 19 Nisan 2025 #13 cebiserdar dedi: Merhabalar konu biraz eski ama ne yaptıysam virüsü temizleyemedim. Yardımcı olabilecek biri var mı? attrib -r -h -s /s /d G:\. Bu koddan sonra içerisinde ki dosyalar görüyor ancak temizlenmiyor. Genişletmek için tıkla... Son durum nedir?
cebiserdar dedi: Merhabalar konu biraz eski ama ne yaptıysam virüsü temizleyemedim. Yardımcı olabilecek biri var mı? attrib -r -h -s /s /d G:\. Bu koddan sonra içerisinde ki dosyalar görüyor ancak temizlenmiyor. Genişletmek için tıkla... Son durum nedir?