USB kısayol virüsü nasıl silinir?

herchell

Hectopat
Defender ile taradım bulamadı, şimdi bir dosya atınca 2 tane kopyasını oluşturuyor. Daha önce biçimlendirme yaptım, takıp çıkarınca yine kısayol oluşuyor.

CMD komutu var hocam internette aratıp bulabilirsiniz.

Biçimlendirme işlemi virüsü bellekten temizliyor fakat anında geri bulaşıyor bilesiniz.
Çünkü virüs sisteminize bulaştı.

Ofline tarama yapınca defender o virüsü PC de de buluyor ama temizlemiyor.
Virüsün adı= Wacatac.
O pc ye taktığınız USB disklere anında bulaşır.

Hocam bahsedildiği üzere wacatac bulaşmış Malwarebytes ile offline bir tarama ile muhteşem sonuçlar elde edeceğinize inanıyorum iyi sosyaller.

Kaspersky, Malwarebytes ve 360 Total Security bu üç programı dene virüs bulaşan flaşları PC'ye takıp öyle taramaya başlat.

O zaman benim Windows 7 bilgisayarımda var.

Bu anlatım için teşekkürler.

Rica ederim.

Bu konuda bahsi geçen virüs başka bir virüs. Yukarıda anlatılan yöntemle temizlenemiyor.

Yorumunuzu dikkate alarak belirttiğiniz virüsün farklı olduğunu ve yukarıda bahsedilen yöntemle temizlenemeyeceğini anlıyorum. Ancak, ben de önerilen yöntemi uyguladım ve sonuç olarak başarılı bir şekilde virüsü temizleyebildim. Elbette, her durumda çözümün farklılık gösterebileceğini kabul ediyorum. Yine de bu yöntemin benim için işe yaradığını paylaşmak istedim. Yardımcı olabileceğim başka bir konu olursa, memnuniyetle yardımcı olurum.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı