Usb Kısayol Virüsü

okan97

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Okulun akıllı tahtasına flashı taktım daha sonra eve geldiğimde flashta kısayol gözüküyordu fakat dosyaları görebiliyorum diye kurcalamadım. Ertesi gün okula gittiğimde dosyalar yoktu sadece kısayol vardı belgelerime ulaşamıyordum. Eve geldiğimde yine dosyalar geldi fakat bu sefer dosyaları alıp biçimlendireyim derken dosyları kopyalayıp masaüstüne atarken flash kendiliğinden çıkıyor. Hiçbir türlü kopyalanmasına izin vermiyor. Şu anda dosyaları da göremiyorum. Flashta açılıyor fakat 10 sn sonra geri çıkıyor. Ardından hemen gözüküyor böyle devam ediyor. Kendim ellemeden flash pc den çıkıp tekrar okuyor. Biçimlendirme de yapmıyor. Yardım edebilecek var mı ? Nod32 kullanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle bilgisayarınız da dahil tam sistem taramasından geçirin. Bu konuda farklı bir güvenlik yazılımı kullanırsanız daha iyi olur.

Flash bellekteki o dosyaları korunan dosyaları göster ve gizli klasörleri göster seçeneklerini aktif ederek ulaşabilirsin. Silik isimsiz bir dizinde dosyalar bulunur.

Flash belleğiniz fiziksel hataya uğradı ise de bu şekilde gidip gelme yapabilir. Başka bir USB portuna daha dikkatli yerleştirin. Tüm dosyaları seçmek yerine teker teker masaüstüne kopyalayın.

Mesajlar için teşekkürler arkadaşlar bilgisayarı tarattım temiz çıkıyor. Fakat daha öncede olduğundan dolayı gizli dosyalar görünür işaretli. Kaldıki flash pc de 10 saniye anca takılı kalıyor kendi çıkıyor. Flashı açmazsan duruyor fakat flashı dosyaları gör dediğin anda çıkıyor. Hocayada gösterdim fakat oda bir şey yapamadı. Hatta flashı taktığı anda hocanın pc dondu bile. Sürekli gidip geliyor. Herhalde ümidi kesemeliyim.

Dediğini yapamıyorum çünkü flash a giremiyorum daha doğrusu flashı göstermiyor. Flash takılı fakat dosyalara bakayım dediğin anda flash kapanıyor. Bu yüzden gizli dosyaları felan işaretleyemiyorum.

Sağol Recep Abi şimdi dediğini deneyeceğim

BackBox iso olarak indi flasha iso olarakmı atayım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…