V Vsadnik Centipat Katılım 26 Nisan 2024 Mesajlar 63 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2024 #1 Merhaba arkadaşlar. USB mouse ve klavyenin Notebook'un açılış süresinin 2 saniye gibi geçikmesine sebep olur mu? Normalde açılış sürem ortalama 7.2 saniye çıvarındayken 7.6 ve 8.2'i gördüm USB'leri taktıktan sonra.
Merhaba arkadaşlar. USB mouse ve klavyenin Notebook'un açılış süresinin 2 saniye gibi geçikmesine sebep olur mu? Normalde açılış sürem ortalama 7.2 saniye çıvarındayken 7.6 ve 8.2'i gördüm USB'leri taktıktan sonra.
UranusWASTAKEN Hectopat Katılım 25 Haziran 2022 Mesajlar 821 Çözümler 1 Yer Istanbul Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: Ryzen 5 5600 4.4GHz - GPU: Nvidia GTX 1060 6GB - RAM: 2x8 G.SKILL 3000 MHz - PSU: Rampage 600Watt 80+ CERT - 1x 250 GBSATA SSD - 1x 500 GB M2 SSD - 1x 500GB HDD - Keyboard: SteelSeries APEX 7 TKL - Mouse: SteelSeries Aerox 3 Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2024 #2 Vsadnik dedi: Merhaba arkadaşlar. USB mouse ve klavyenin Notebook'un açılış süresinin 2 saniye gibi geçikmesine sebep olur mu? Normalde açılış sürem ortalama 7.2 saniye çıvarındayken 7.6 ve 8.2'i gördüm USB'leri taktıktan sonra. Genişletmek için tıkla... Gorev yoneticisinden baktiysan o tam olarak dogru gostermeyebiliyor.
Vsadnik dedi: Merhaba arkadaşlar. USB mouse ve klavyenin Notebook'un açılış süresinin 2 saniye gibi geçikmesine sebep olur mu? Normalde açılış sürem ortalama 7.2 saniye çıvarındayken 7.6 ve 8.2'i gördüm USB'leri taktıktan sonra. Genişletmek için tıkla... Gorev yoneticisinden baktiysan o tam olarak dogru gostermeyebiliyor.
V Vsadnik Centipat Katılım 26 Nisan 2024 Mesajlar 63 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2024 #3 UranusWASTAKEN dedi: Gorev yoneticisinden baktiysan o tam olarak dogru gostermeyebiliyor. Genişletmek için tıkla... Evet oradan baktım. @UranusWASTAKEN hayirdir hocam sinirlendirecek birsey mi soyledim yoksa görev yöneticisine mi kizdiniz? @xxbelirsizxx ve @N1cht hocam sizlerin bu konuda düşünceleri ne? USB takmayınca 7.2 . 5 usb takınca 13'e kadar çıktı Son düzenleme: 5 Eylül 2024
UranusWASTAKEN dedi: Gorev yoneticisinden baktiysan o tam olarak dogru gostermeyebiliyor. Genişletmek için tıkla... Evet oradan baktım. @UranusWASTAKEN hayirdir hocam sinirlendirecek birsey mi soyledim yoksa görev yöneticisine mi kizdiniz? @xxbelirsizxx ve @N1cht hocam sizlerin bu konuda düşünceleri ne? USB takmayınca 7.2 . 5 usb takınca 13'e kadar çıktı
N1cht Hectopat Katılım 4 Ekim 2023 Mesajlar 4.870 Makaleler 3 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2024 #4 Vsadnik dedi: @xxbelirsizxx ve @N1cht hocam sizlerin bu konuda düşünceleri ne? Genişletmek için tıkla... Hiç bu kadar dikkat etmemiştim şimdi deneyeceğim. Klavye, fare ve kulaklık takılı. Hepsini çıkarttım. Tabii bu görev yöneticisindeki süre.
Vsadnik dedi: @xxbelirsizxx ve @N1cht hocam sizlerin bu konuda düşünceleri ne? Genişletmek için tıkla... Hiç bu kadar dikkat etmemiştim şimdi deneyeceğim. Klavye, fare ve kulaklık takılı. Hepsini çıkarttım. Tabii bu görev yöneticisindeki süre.