USB klavye ve mouse çalışmıyor

Sylvia1

Hectopat
Bu sorunum normalde 2 ay önce başladı ama fazla umursamadım. O zamanlar kullandığım mouse markası Everest SGM X7 idi klavye ise Everest'in Bluetooth'lu klavyesiydi (mouse ile takım). Oyunun ortasında bir anda mouse nin ışıkları gel git yapmaya başladı oyunu oynayabilmek için klavyenin yanında gelen mousei kullandım. 2. bilgisayarımda denediğimde hiçbir sıkıntı yoktu falat laptopa takınca çalışmıyordu. 2 hafta önce Rampage SMX R9 ile Rampage KB-R79 modelli klavyeyi aldım. RGB klavyede yanmasına rağmen çalışmıyordu. Mouse da ise RGB bile yanmıyor. Bilgisayara format attım ve driverları sil yükle yaptım. Mouse i takınca "bilinmeyen USB aygıtı" olarak gösterirken klavyede öyle bir şey göstermiyor. Donanımsal ve USB portlarında bir sıkıntı yok driverlarla alakalı olduğunu düşünüyorum. (Bluetooth'lu mouse ile klavye de herhangi bir sıkıntı yok normal bir şekilde kullanıyorum. )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…