eraysaltk Kilopat Katılım 21 Aralık 2016 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2021 #1 Merhaba arkadaşlar bu mikrofona denk geldim özellikle bu görünüşüteki mikrofonları çok beğeniyorum bütçem 300 400TL arası sizce bu mikrofon alınır mı ses kalitesi orta seviyenin üstünde midir veya bu fiyata alınabilecek en iyi mikrofon nedir? 125.71AU $ |USB kondenser mikrofon bilgisayar için USB PC mikrofon mikrofon standı POP filtresi oyun akış Podcasting kayıt kulaklık|Mikrofonlar| - AliExpress Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com
Merhaba arkadaşlar bu mikrofona denk geldim özellikle bu görünüşüteki mikrofonları çok beğeniyorum bütçem 300 400TL arası sizce bu mikrofon alınır mı ses kalitesi orta seviyenin üstünde midir veya bu fiyata alınabilecek en iyi mikrofon nedir? 125.71AU $ |USB kondenser mikrofon bilgisayar için USB PC mikrofon mikrofon standı POP filtresi oyun akış Podcasting kayıt kulaklık|Mikrofonlar| - AliExpress Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com