zilyoner Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ekim 2018 Mesajlar 1.647 Makaleler 3 Çözümler 7 Yer Jailor's Room Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2020 #1 Yeni kulaklık aldım. USB bir kulaklık. Mikrofon da sıkıntı yok ama ben mikrofonu Realtek üzerinden kontrol etmek istiyorum. Biraz baktım ama bulamadım. Nasıl yaparım?
Yeni kulaklık aldım. USB bir kulaklık. Mikrofon da sıkıntı yok ama ben mikrofonu Realtek üzerinden kontrol etmek istiyorum. Biraz baktım ama bulamadım. Nasıl yaparım?
bilirzafer Kilopat Katılım 4 Haziran 2018 Mesajlar 219 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Meslek?? 11 Mart 2020 #2 Hangi windows sürümü kullanıyorsunuz. Windows 10 otomatik olarak görmesi lazım.Bunu da alabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Hangi windows sürümü kullanıyorsunuz. Windows 10 otomatik olarak görmesi lazım.Bunu da alabilirsiniz.
KS KS zilyoner Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ekim 2018 Mesajlar 1.647 Makaleler 3 Çözümler 7 Yer Jailor's Room Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2020 #3 Windows 10 kullanıyorum. Otomatik olarak görmedi. Artı 0 Eksi
bilirzafer Kilopat Katılım 4 Haziran 2018 Mesajlar 219 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Meslek?? 11 Mart 2020 #4 Google de bu usb headset realtek hd audio manager Genişletmek için tıkla... şekilde bi arama yaparsan yardımcı kaynaklar çıkıyor. Artı 0 Eksi
Google de bu usb headset realtek hd audio manager Genişletmek için tıkla... şekilde bi arama yaparsan yardımcı kaynaklar çıkıyor.