ozgurr34 Hectopat Katılım 21 Temmuz 2021 Mesajlar 1.019 Çözümler 3 Yer İstanbul/Bağcılar Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2025 #1 Mevcut olarak eski telefonumda kullandığım 20.000 mAh Xiaomi powerbanka sahibim. iPhone 12 cihazı için kullanacağımdan dolayı USB-Lightning olarak Baseus, TTEC gibi markalar gördüm sizin önereceğiniz ürün var mı?
Mevcut olarak eski telefonumda kullandığım 20.000 mAh Xiaomi powerbanka sahibim. iPhone 12 cihazı için kullanacağımdan dolayı USB-Lightning olarak Baseus, TTEC gibi markalar gördüm sizin önereceğiniz ürün var mı?
Pube Megapat Katılım 6 Mayıs 2016 Mesajlar 715 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Aspire 3 A315-59 Intel Core I7-1255U, Intel Iris Xe Graphics. Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Haziran 2025 #2 Baseus'un puding serisinden kullanıyorum gayet güzel tavsiye ederim.
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.550 Makaleler 5 Çözümler 274 9 Haziran 2025 #3 Genel olarak Belkin, Spigen ve orijinal Apple kablosunu öneriyorlar iPhone'lar için. Seçim size kalmış.
Genel olarak Belkin, Spigen ve orijinal Apple kablosunu öneriyorlar iPhone'lar için. Seçim size kalmış.
ozgurr34 Hectopat Katılım 21 Temmuz 2021 Mesajlar 1.019 Çözümler 3 Yer İstanbul/Bağcılar Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2025 #4 Pube dedi: Baseus'un puding serisinden kullanıyorum gayet güzel tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Sakuya Izayoi dedi: Genel olarak Belkin, Spigen ve orijinal Apple kablosunu öneriyorlar iPhone'lar için. Seçim size kalmış. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam, 4 kablo arasında kaldım aralarından hangisini almalıyım? Son düzenleme: 9 Haziran 2025
Pube dedi: Baseus'un puding serisinden kullanıyorum gayet güzel tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Sakuya Izayoi dedi: Genel olarak Belkin, Spigen ve orijinal Apple kablosunu öneriyorlar iPhone'lar için. Seçim size kalmış. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam, 4 kablo arasında kaldım aralarından hangisini almalıyım?
Pube Megapat Katılım 6 Mayıs 2016 Mesajlar 715 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Aspire 3 A315-59 Intel Core I7-1255U, Intel Iris Xe Graphics. Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Haziran 2025 #5 ozgurr34 dedi: Teşekkür ederim hocam, 4 kablo arasında kaldım aralarından hangisini almalıyım? Eki Görüntüle 2508250Eki Görüntüle 2508245 Genişletmek için tıkla... Valla baseusun bi puding serisini biliyorum diğerleri hakkında bilgim yok. Bayağı kalın dışı rahatça bükülebiliyor puding ismide ordan geliyor.
ozgurr34 dedi: Teşekkür ederim hocam, 4 kablo arasında kaldım aralarından hangisini almalıyım? Eki Görüntüle 2508250Eki Görüntüle 2508245 Genişletmek için tıkla... Valla baseusun bi puding serisini biliyorum diğerleri hakkında bilgim yok. Bayağı kalın dışı rahatça bükülebiliyor puding ismide ordan geliyor.