okan_09 Hectopat Katılım 1 Haziran 2016 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2016 #1 Herkese merhaba, ileride Youtube'a başlamak istiyorum ve bu mikrofonu almayı düşünüyorum; Amazon.com: Blue Microphones Snowball USB Microphone (Bright Orange): Musical Instruments Amazon.com: Tree New Bee TNB-ARM01 2016 Pro Complete Set Microphone Suspension Boom Scissor Arm Stand with Mic Round Shape Wind Pop Filter Mask Shield Black (TNB-ARM01): Musical Instruments Peki bu mikrofon için ses kartı veya ek bir şey gerekli midir? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Haziran 2016
Herkese merhaba, ileride Youtube'a başlamak istiyorum ve bu mikrofonu almayı düşünüyorum; Amazon.com: Blue Microphones Snowball USB Microphone (Bright Orange): Musical Instruments Amazon.com: Tree New Bee TNB-ARM01 2016 Pro Complete Set Microphone Suspension Boom Scissor Arm Stand with Mic Round Shape Wind Pop Filter Mask Shield Black (TNB-ARM01): Musical Instruments Peki bu mikrofon için ses kartı veya ek bir şey gerekli midir?
Sociologist Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 16 Kasım 2013 Mesajlar 2.783 Makaleler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2016 #2 Hayır gerekli değil kendinden ses kartlı.