USB Mikrofon Önerisi

Katılım
16 Kasım 2013
Mesajlar
2.783
Makaleler
13
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Uzun süredir müzikle ilgileniyorum evde kendi çaldıklarımı kaydetmek için mikrofon arıyorum. Kayıtları bir yerde yayınlamayacağım bu yüzden odadaki yalıtım vs. gibi şeyleri sormanıza gerek yok. :)

Açıkçası belirli bir bütçem yok size aklımdaki ürünleri aşağıda belirteceğim. USB arıyorum çünkü harici bir ses kartı veya mikser için bütçemi zorlayamam çok farklı alanlara harcamalarım var zaten. :)

Ürünleri Amazon'dan alabilirim. Aklımdaki ilk ürün ATR2500 ve Blue Snowball (iCE değil normal) modelleriydi. iCE modelinin kargosu varken normal modelinin sadece portakal rengi olanı var ve beyazına göre pahalı. Beyazı 58 dolarken turuncusu 65 dolar ve renk olarak bana göre berbat. Zaten çok popüler ürünlerin popüler renklerini bazen Amazon kargolamıyor. :)

http://www.amazon.com/dp/B004QJREXM...TF8&colid=2JRIYTYR38T74&coliid=I2179ZZPE8JUOQ

http://www.amazon.com/dp/B004MF39YS...olid=2JRIYTYR38T74&coliid=IVVXE6MH9CVV5&psc=1

http://www.amazon.com/dp/B00HXE4BYW...TF8&colid=2JRIYTYR38T74&coliid=I1CDJJSPG1UZQJ

http://www.amazon.com/Blue-Micropho...&qid=1444568736&sr=8-1&keywords=blue+snowball

Bu 4 ürün arasında kaldım açıkçası hepsini alabilecek bütçem var. Fakat aradaki fiyat farkına değer mi ? Onu sormak için bu konuyu açtım. Samson Meteor çok küçükte olsa iyi bir ses alma genişliği var. Samson'un diğer modeline göre ucuz ve daha geniş alıyor sesi. (19mm alırken Meteor 25mm.)

ATR2500 hep dikkatimi çeken oydu fakat 70 dolar olması beni biraz itti. Teknik olarak farkları yok. Sizin önerileriniz nedir ? @Recep Baltaş @Ali Güngör Özellikle sizin yorumlarınızı bekliyorum tecrübelisinizdir bu konuda. :)
 
Audio Technica'yı da Samson'u kullananlar da memnun. Aradaki fiyat farkına kağıt üzerinde değen bir şey bulmak özellikle seste zordur ama pratikte Samson'da hmm sesi olmaması için seviye ayarı yapman gerekiyor. ATR2500 daha tak çalıştır bir çözüm.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı