Dostlar, kulaklığım Soundcore Q30 olduğu için mikrofonu boğuk ses almadan kullanamıyorum. Mikrofonu sadece rekabetçi oyunlarda karşı taraf sesimi duysun diye alacağım, çok net duymasına bile gerek yok. Bu fiyata fazladan bir beklentim olamaz zaten. Var mı bildiğiniz F/P (USB) mikrofon?
Bakmasanız daha iyi olur. Kalitesiz ürünlere sahip bir şirket. Havit deneyebilirsiniz. Havit GK52
Havit'in işleri kaliteli oluyor ayrıca bu mikrofonda küçük ve f/p bir kaliteye sahip. Masanızda aksesuar gibi durabilir.
Bakmasanız daha iyi olur. Kalitesiz ürünlere sahip bir şirket. Havit deneyebilirsiniz. Havit GK52
Havit'in işleri kaliteli oluyor ayrıca bu mikrofonda küçük ve f/p bir kaliteye sahip. Masanızda aksesuar gibi durabilir.
Razer Seiren Mini çakması, görüntü olarak. Eğer bütçeyi tam bin liraya çıkarabilirseniz ikinci el bir Seiren Mini bulabilirsiniz. Gürültü engelleme konusunu da Steelseries GG'nin AI gürültü engelleme özelliğiyle halledebilirsiniz. Ben mikrofonu sekiz aydır bu şekilde kullanıyorum ve mikrofon hem giriş seviye yayıncılık, hem de Discord ile oyun için fazlasıyla yeterli.