Merhaba Amazon üzerinden lioncast LS100 adında HyperX Solocast'e benzer bir mikrofon aldım ve oyun PC'sinde bağlı bir şekilde iletişim kurmama yarıyor, sorun şu ki mikrofonda ister konuşurken ister tam sesi kestiğimde radyo sinyalleri gibi istenmeyen sesler çıkıyor, S-Link swapp 10'lu akım korumalı priz kullanıyorum USB slotlarını kullanırken çınlama sesi çıkıyordu USB'leri kaldırdım kısmen mikrofondaki parazitlerde azaldı ama tam kesilmedi, yayın PCsine taktım orada da sorun devam etmekte, yayın PCsinde HyperX Quadcast var ve o mikrofonda böyle bir sorun yok acaba mikrofon mu (lioncast) bozuk USB mikrofonda böyle parazitlerin kanımca olmaması gerekiyor diye biliyorum içinde kendi ses kartı falan vardır diye düşünüyorum, NVIDIA RTX Voice kullanıyorum dip sesleri kessin diye oyun PC'sinde fakat o parazitleri kesmiyor normal konuştuğum sesin üzerinde dolaşıyor parazit konuşurken robotikleştiriyor, bu sorunu mikrofonu değiştirmeden nasıl aşarım arkadaşlar, mikrofonun iade süreci geçti, mikrofonu çok hevesle almıştım hatta PS4'te çalışır falan yazıyor ama PS4 desteklemiyor şaka gibi.
Yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ediyorum şimdiden sorulara cevap konuyu takipteyim sevgiler.
Konu yanlış yere açıldıysa kusura bakmayın mikrofon bölümü göremedim.