3 345957 Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 546 11 Mart 2021 #1 Merhabalar. Zoom derslerinde başıma bela olan bir sorun var. Mikrofonun multimedya ayarlarında DB ayarı yok. Önceki kullandığım jak girişli kulaklığımda vardı ama USB girişli olan kulaklığımda yok. Neden acaba? Sesim hocaya çok az gidiyor. Başıma bela oldu. Çözüm var mıdır? Yardım lazım. Ve whitetech Bm800 Stüdyo Kayıt Youtuber Mikrofonu Seti + Stand + Pop Filtre Fiyatı, Yorumları - Trendyol alınır mı ? DB Ayarı olan jak girişli kulaklık ama kullanmıyorum, bozuk. DB Ayarı olmayan da kullandığım mikrofon. Bu tam çalışıyor. Dosya Ekleri bujak.png 3 KB · Görüntüleme: 65 budausb.png 2,1 KB · Görüntüleme: 51 Son düzenleme: 11 Mart 2021
Merhabalar. Zoom derslerinde başıma bela olan bir sorun var. Mikrofonun multimedya ayarlarında DB ayarı yok. Önceki kullandığım jak girişli kulaklığımda vardı ama USB girişli olan kulaklığımda yok. Neden acaba? Sesim hocaya çok az gidiyor. Başıma bela oldu. Çözüm var mıdır? Yardım lazım. Ve whitetech Bm800 Stüdyo Kayıt Youtuber Mikrofonu Seti + Stand + Pop Filtre Fiyatı, Yorumları - Trendyol alınır mı ? DB Ayarı olan jak girişli kulaklık ama kullanmıyorum, bozuk. DB Ayarı olmayan da kullandığım mikrofon. Bu tam çalışıyor.
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 11 Mart 2021 #2 Hocam, Voicemeeter gibi uygulamalarla deneyebilirsiniz. Ayar seçeneği daha fazla oluyor. Artı 0 Eksi
KS KS 3 345957 Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 546 11 Mart 2021 #3 BM800 alınır mı ? Yener K. dedi: Hocam, Voicemeeter gibi uygulamalarla deneyebilirsiniz. Ayar seçeneği daha fazla oluyor. Genişletmek için tıkla... Hocam çok karışık bana acil bir çözüm lazım hocaya sesim az gidiyor soruları rahatça çözemiyorum. Eskiden sesim az gitmiyordu sebebini anlamadım gitti. Ooof of. Son düzenleme: 15 Mart 2021 Artı 0 Eksi
BM800 alınır mı ? Yener K. dedi: Hocam, Voicemeeter gibi uygulamalarla deneyebilirsiniz. Ayar seçeneği daha fazla oluyor. Genişletmek için tıkla... Hocam çok karışık bana acil bir çözüm lazım hocaya sesim az gidiyor soruları rahatça çözemiyorum. Eskiden sesim az gitmiyordu sebebini anlamadım gitti. Ooof of.