USB Monitörü bağlama

FatFlock

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar Mühendisi (öğrenci) :)
Arkadaşlar bir masaüstü bilgisayar topladım ve monitörü USB girişli. Tam olarak anlamadığımdan anlatabildiğim kadar anlatacağım. Kablo iki ucu USB girişi var ve bir ucunda 2 çıkış var . Kurulum yaparken kullanım kılavuzunda ilk önce dizüstü bilgisayarına takın 2 uçlu olanı. Diğer ucunu da monitöre takın diyordu. Daha sonra Display Link Core Software sürücüsünü yükleyin diyordu. Ardından ekranın sağ alt köşesinde çıkan monitör simgesine sağ tıklayıp Extend'e onay verdim ve Extend To Right yaptım. Bütün bunlar kullanım kılavuzunda yazan. Daha sonra birşey yazmıyor. Dizüstünü kapatıp artık kabloları masaüstüne takmalıydım. (Bütün bunları yaparken dizüstü bilgisayarımın görüntüsü monitöre yansıyordu)

Daha sonra masaüstüne taktım ve bilgisayarı baslattım. Bib sesi geldikten sonra monitör açıldı ama hiç görüntü gelmiyordu. Bunu nasıl halledebilirim nerede eksik birşey yaptım. Lütfen yardımınızı esirgemeyin.

[ Bilgisayarı VATAN bilgisayardaki elemanlardan biri birleştirdi parçaları sorun ordan kaynaklı olabilir mi ? ]

Son düzenleyen: Moderatör:
Kullanma kılavuzunda cihazın nasıl laptopta bağlanacağı yazıyormuş. Laptopa bağlayınca yaptığınız işlemi siz kurlum işlemi sandınız galiba. Öyle olsaydı laptopu olmayanlar monitörü kullanmayacak mıydı yani?

Monitörü taktığınız bilgisayarda işletim sistemi yüklü mü? Bir de monitörün modeli nedir?

Aynen haklısınız sanırım o kısmını boşa ugraşmışım. Bilgisayarda işletim sistemi yüklü değil ben yüklemeyi düşünüyordum ancak monitörsüz nasıl olacak ki. Son olarak modeli
Philips USB monitör 221SU LED bunlar yazıyor sanırım bunlar olması lazım.

Evet Boot esnasında da görüntü vermiyor. Peki başka monitör dediğinizin farkı bu monitörden ne olmalı. Yani nasıl bir monitörden Windows 8 kurma işlemini yapayım. Denediğim monitörden de görüntü gelmemesi gibi bir sorun olmasın diye soruyorum.

Bu üç kablo türü çıkışlı herhangi bir monitör denesem olur mu ? Ekran kartına göre den kasıt ne tam anlayamadım ekran kartım : Nvidia GTX 660 Ti

Bu üç kablo türü çıkışlı herhangi bir monitör denesem olur mu ? Ekran kartına göre den kasıt ne tam anlayamadım ekran kartım : Nvidia GTX 660 Ti

Yani USB olmayan hergengi bir çıkışlı monitör gerekiyor size. Tabii ki ekran kartınızın markasına bağlı girişleri. Sizinki hangisi bilmiyoruz ama Asus, Msi ve Zotac'ın hepsinde DVI çıkışı var. Vga (d-sub) monitör işinizi görmeyebilir haberiniz olsun.

Ekran kartınızın yanında gelen Vga dönüştürücü ile Vga monitörde kullanabilirsiniz. Eğer dönüştürücü mevcut değilse HDMI veya Dvı olan bir monitör işinizi görecektir.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı