FatFlock
Hectopat
Daha fazla
- Meslek
- Bilgisayar Mühendisi (öğrenci) :)
Arkadaşlar bir masaüstü bilgisayar topladım ve monitörü USB girişli. Tam olarak anlamadığımdan anlatabildiğim kadar anlatacağım. Kablo iki ucu USB girişi var ve bir ucunda 2 çıkış var . Kurulum yaparken kullanım kılavuzunda ilk önce dizüstü bilgisayarına takın 2 uçlu olanı. Diğer ucunu da monitöre takın diyordu. Daha sonra Display Link Core Software sürücüsünü yükleyin diyordu. Ardından ekranın sağ alt köşesinde çıkan monitör simgesine sağ tıklayıp Extend'e onay verdim ve Extend To Right yaptım. Bütün bunlar kullanım kılavuzunda yazan. Daha sonra birşey yazmıyor. Dizüstünü kapatıp artık kabloları masaüstüne takmalıydım. (Bütün bunları yaparken dizüstü bilgisayarımın görüntüsü monitöre yansıyordu)
Daha sonra masaüstüne taktım ve bilgisayarı baslattım. Bib sesi geldikten sonra monitör açıldı ama hiç görüntü gelmiyordu. Bunu nasıl halledebilirim nerede eksik birşey yaptım. Lütfen yardımınızı esirgemeyin.
[ Bilgisayarı VATAN bilgisayardaki elemanlardan biri birleştirdi parçaları sorun ordan kaynaklı olabilir mi ? ]
Daha sonra masaüstüne taktım ve bilgisayarı baslattım. Bib sesi geldikten sonra monitör açıldı ama hiç görüntü gelmiyordu. Bunu nasıl halledebilirim nerede eksik birşey yaptım. Lütfen yardımınızı esirgemeyin.
[ Bilgisayarı VATAN bilgisayardaki elemanlardan biri birleştirdi parçaları sorun ordan kaynaklı olabilir mi ? ]
Son düzenleyen: Moderatör: