Onur Küçük Hectopat Katılım 12 Ağustos 2016 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2016 #1 Öncelikle merhaba arkadaşlar. Ben yakın zamanda bir MP3 Player almayı düşünüyorum. İstediğim şunun gibi bir USB MP3 Player : New TrekStor Mp3 Player 4GB Sennheiser Earphones Bundle Ve şu videoda videoyu çeken kişinin 2:55 saniyede cebinden çıkardığı MP3 Player'ın markasını bilen var mı ? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Öncelikle merhaba arkadaşlar. Ben yakın zamanda bir MP3 Player almayı düşünüyorum. İstediğim şunun gibi bir USB MP3 Player : New TrekStor Mp3 Player 4GB Sennheiser Earphones Bundle Ve şu videoda videoyu çeken kişinin 2:55 saniyede cebinden çıkardığı MP3 Player'ın markasını bilen var mı ? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et