USB ne bilgisayarı ne PlayStation içinde görüyor

cancan74

Femtopat
Daha fazla  
USB belleğe PS3 için oyun indirdim FAT32 USB'ye 2 gündür bilgisayar da takılı USB bugün USB görmüyor YouTube'daki tüm yöntemleri denedim CMD disk yönetimi ama hiçbiri olmadı ne yapabilirim çok önemli benim için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yazmadiginiz icin emin olmak amacli soruyorum, USB'yi cikarip bilgisayari yeniden baslattiktan sonra takmayi denediniz mi? 2 gundur bilgisayariniz acik mi duruyor?

Yazmadiginiz icin emin olmak amacli soruyorum, USB'yi çıkarıp bilgisayari yeniden baslattiktan sonra takmayi denediniz mi? 2 gundur bilgisayariniz acik mi duruyor?

Yeniden başlatmayı denedim bilgisayar da 2 gün içinde kapalıydı zaten.

Yeniden başlatmayı denedim bilgisayar da 2 gün içinde kapalıydı zaten.
Device Manager acip USB'lerin oldugu bolumu kontrol edin. Takip cikardiginizda orada listeye yeni bir cihaz eklenip siliniyor mu ondan emin olun. Eger yeni cihaz eklenmiyorsa direkt USB portunuz calismiyor olabilir, baska bir USB portunu deneyin. Ek olarak anakart suruculerinizin guncel oldugundan emin olun.

Son düzenleme:

Tamamdır

Device Manager dediğiniz disk yönetimi ondan baktım hiçbir şekilde yok çalışırken FAT32 biçimlendirdim PS3 için içine GTA oyunu attım öyle kaldı 2 gün bilgisayar da takılı sonra artık hiçbir yerde görmüyor flash gözükmüyor.

Son düzenleme:
Device Manager ile disk yonetimi ayni sey degil. Device ile disk sozcugunu nasil bagdastirdiniz anlamadim dogrusu. Ben sistemi Ingilizce kullandigim icin Turkcesini bilmiyorum ama muhtemelen cihaz yoneticisi veya aygit yoneticisi gibi bir ismi vardir.

Edit: Simdi baktim ve evet, Turkce'de Aygit Yoneticisi olarak geciyormus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…