Sinyor Ezio Auditore Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 4.620 Makaleler 8 Çözümler 20 Yer Ankara 2 Şubat 2022 #1 Arkadaşlar ben temiz kurulum yapacağım. Technopat'taki bir makalede gördüm, flash belleksiz ve DVD'siz yeni disk oluşturup setupu oraya atmak falan denedim ancak hata veriyor. Her şeyi yaptım. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Şubat 2022
Arkadaşlar ben temiz kurulum yapacağım. Technopat'taki bir makalede gördüm, flash belleksiz ve DVD'siz yeni disk oluşturup setupu oraya atmak falan denedim ancak hata veriyor. Her şeyi yaptım.
Çözüm 3 3 363652 2 Şubat 2022 Sinyor Ezio Auditore dedi: Diskpart yazdıktan sonra komut yazamıyorum sebebi ne hocam. F: Dir yaptığım zaman setup exe falan orada gözüküyor ama gene aynı hatayı veriyor. Genişletmek için tıkla... O zaman sırayla; F: setup.exe Komutlarını çalıştırın.
Sinyor Ezio Auditore dedi: Diskpart yazdıktan sonra komut yazamıyorum sebebi ne hocam. F: Dir yaptığım zaman setup exe falan orada gözüküyor ama gene aynı hatayı veriyor. Genişletmek için tıkla... O zaman sırayla; F: setup.exe Komutlarını çalıştırın.
KS KS Sinyor Ezio Auditore Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 4.620 Makaleler 8 Çözümler 20 Yer Ankara 2 Şubat 2022 #11 xscripttr dedi: Komut ekranında sırasıyla bu komutları yazıp fotoğraf atar mısın: diskpart list disk Fotoğrafı çektikten sonra bunu gir. exit Genişletmek için tıkla... Diskpart yazdıktan sonra komut yazamıyorum sebebi ne hocam. F: Dir yaptığım zaman setup exe falan orada gözüküyor ama gene aynı hatayı veriyor. Artı 0 Eksi
xscripttr dedi: Komut ekranında sırasıyla bu komutları yazıp fotoğraf atar mısın: diskpart list disk Fotoğrafı çektikten sonra bunu gir. exit Genişletmek için tıkla... Diskpart yazdıktan sonra komut yazamıyorum sebebi ne hocam. F: Dir yaptığım zaman setup exe falan orada gözüküyor ama gene aynı hatayı veriyor.
xscripttr Hectopat Katılım 10 Kasım 2019 Mesajlar 396 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2022 #12 Sinyor Ezio Auditore dedi: Diskpart yazdıktan sonra komut yazamıyorum sebebi ne hocam. F: Dir yaptığım zaman setup exe falan orada gözüküyor ama gene aynı hatayı veriyor. Genişletmek için tıkla... Diskpart penceresine girmeniz gerek. Artı 0 Eksi
Sinyor Ezio Auditore dedi: Diskpart yazdıktan sonra komut yazamıyorum sebebi ne hocam. F: Dir yaptığım zaman setup exe falan orada gözüküyor ama gene aynı hatayı veriyor. Genişletmek için tıkla... Diskpart penceresine girmeniz gerek.
3 363652 Megapat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 4.971 Makaleler 3 Çözümler 83 2 Şubat 2022 #13 Sinyor Ezio Auditore dedi: Diskpart yazdıktan sonra komut yazamıyorum sebebi ne hocam. F: Dir yaptığım zaman setup exe falan orada gözüküyor ama gene aynı hatayı veriyor. Genişletmek için tıkla... O zaman sırayla; F: setup.exe Komutlarını çalıştırın. Artı 0 Eksi Çözüm
Sinyor Ezio Auditore dedi: Diskpart yazdıktan sonra komut yazamıyorum sebebi ne hocam. F: Dir yaptığım zaman setup exe falan orada gözüküyor ama gene aynı hatayı veriyor. Genişletmek için tıkla... O zaman sırayla; F: setup.exe Komutlarını çalıştırın.
KS KS Sinyor Ezio Auditore Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 4.620 Makaleler 8 Çözümler 20 Yer Ankara 2 Şubat 2022 #14 363652 dedi: O zaman sırayla; F: setup.exe Komutlarını çalıştırın. Genişletmek için tıkla... Kurulum başlıyor yazdı hocam teşekkür ederim Artı 0 Eksi
363652 dedi: O zaman sırayla; F: setup.exe Komutlarını çalıştırın. Genişletmek için tıkla... Kurulum başlıyor yazdı hocam teşekkür ederim